The Chi Factory - Simplon

Club Simplon Ambient
The Chi Factory

+ Zensor + Toucan Coma

Za 1 Mei 2021
Waar: Grote zaal
Open: 20:30 - 01:00 uur
Aanvang: 21:00 uur
VVK: € 8,-

Genre: Ambient
Koop tickets
Links

Waan je in een sfeervolle, dromerige omgeving tijdens onze ambient avond! Je wilt heerlijk zitten op een kleedje of kussentje, precies datgene wat nu juist in deze corona periode moet. Onze zaal wordt sfeervol aangekleed en daarbij hebben we toffe acts uitgenodigd voor een aantal live-sets.

Headliner deze avond is Hanyo van Oosterom, de ene helft en oprichter van The Chi Factory. Opgericht in de jaren ’80 door Jacobus Derwort en Hanyo van Oosterom waren ze een van de eerste bands in Europa die live ambient maakten op een podium. Hun geluid ontstond via veldopnamen en een mysterieuze meditatie in een grot op het Griekse eiland Patmos. De eerste ambient cassette  ‘The Original Recordings’ werd opgenomen in 1983 en in februari 2016 heeft het Britse invloedrijke label Astral Industries het ontdekt en opnieuw uitgebracht. Voor deze avond hebben we het genoegen om Hanyo van Oosterom te verwelkomen om solo met een hele hoop instrumenten een live-set ten gehore te brengen!

Support komt deze avond van Zensor en Toucan Coma. Zensor verkent de electronische luistermuziek en speelt live met organische en modulaire synthesizers, gemanipuleerde field recording en circuit bending. Toucan Coma maakt psychedelische ambient muziek die je meeneemt op een trip door het broeierige regenwoud vol geautotunede vogels en synthetische zonneschijn.

Line-up (live)
Zensor
Toucan Coma
Visuals door Videoband

Richtlijnen & protocol
Vanwege de maatregelen omtrent het coronavirus gaat het allemaal iets anders dan dat je gewend bent. Lees onze richtlijnen goed door voordat je besluit om tickets te kopen. Tickets zijn alleen online verkrijgbaar en je reserveert hierbij een tafel. Door de beperkte capaciteit bieden we slechts enkele tafels voor 1 persoon aan.


Dit evenement is vanwege het coronavirus verplaatst van 30 oktober 2020 naar 30 januari 2021 en is nu verplaatst naar 1 mei 2021. Reeds gekochte kaarten blijven geldig.

Simplon volgt de richtlijnen van het RIVM. Klik hier voor meer informatie over het coronavirus in relatie tot onze evenementen.