Comedy Night - Simplon

Comedy Night

Silvester Zwaneveld + Jasper van der Veen & more

Wo 12 Juni 2024
Waar: Grote zaal Open: 19:45 uur Aanvang: 20:30 uur Ticket: €18,50 Genre: Comedy
Koop tickets
Links

Comedytunes comedynights want er valt nooit genoeg te lachen!

Een avond genieten van een flink dosis humor, door ontspannen op een stoel te zitten!

Op een Comedytunes Comedy Night zie je altijd drie van de beste comedians van Nederland en een MC die de avond aan elkaar praat. De comedians vertellen in hoog tempo de meest absurde en hilarische verhalen. Je zult merken dat je begin te ontspannen, lachen  en dat  stresshormonen verdwijnen. Door de maffe verhalen van comedians  maak je automatisch endorfine en gelukshormonen aan.  Na een avondje Comedytunes Comedynights  zul je merken dat je weer buiten  staat met een fris en energiek  gevoel.

Gun jezelf die volle tank endorfine en dat frisse en energieke gevoel. Koop tickets voor de comedytunes comedynight. Met deze avond:

Silvester Zwaneveld
Silvester werd geboren op 3 november 1969 in Beilen. Na vele rondzwervingen studeerde hij af aan de kunstacademie te Rotterdam. Silvester Zwaneveld is bekend van het cabaretduo Arie & Silvester. Hij vond diepgang in zijn soloshows, die met veel enthousiasme worden onthaald. Hij is de eerste cabaretier die met een App de theaters in is gegaan. Naast cabaret heeft hij verschillende visuele/tekstloze voorstellingen gemaakt en regisseert hij een aantal jonge theatermakers.

Jasper van der Veen
Jasper van der Veen (Groningen, 1987) debuteerde in 2021 met zijn voorstelling Het dreigt volslagen goed te komen“Van der Veen toont zich een volwassen podiumpersoonlijkheid: hij is ontwapenend en charismatisch en weet zijn hoge energie goed vast te houden. Met zijn haarscherpe mimiek en spel trekt hij moeiteloos nieuwe werelden in.”

Dave Felida
Dave Felida is een zeldzaam beest. Een bonkige mutant, tegelijk uit de prehistorie en de toekomst. Zijn persoonlijkheid is een combinatie van onschuld en perversiteit. Dave is een uniek karakter binnen de Nederlandse comedy-scene. Kom zeker kijken want het soort comedy wat Dave Felida maakt wordt met uitsterven bedreigt, kom kijken nu het nog kan!

Patrick Meijer
Patrick Meijer is een geboren tukker en een bevlogen stand-upcomedian. Hij speelt al jaren met plezier en succes door het hele land en met zijn onnavolgbare stijl maakt hij ieder optreden tot een comedyfeestje. Van Zwarte Cross tot huiskameroptredens en van Berlijn tot Londen, overal wordt er om hem gelachen.  Patrick heeft de lach aan zijn kont hangen. In Utrecht is hij ook één van de vaste gezichten van het Comedyhuis.