Vrijwilligers - Simplon

Vrijwilligers

Als vrijwilliger voor Simplon heb je vele voordelen. Je komt op de gastenlijst voor alle evenementen, krijgt korting op drinken en je belandt in een leuk team vol enthousiastelingen. Wil je meer weten over de werkzaamheden als vrijwilliger? Lees dan verder!

OP DIT MOMENT ZOEKEN WIJ:

Horeca vrijwilligers
Wij zijn altijd opzoek naar mensen die ons af en toe willen helpen in de horeca. Denk hierbij aan achter de bar staan, garderobe, kaartjes scannen of stempels zetten op de losse polsen van bezoekers. Het mooie aan werken bij Simplon is dat je geen ervaring nodig hebt, wij stomen je klaar tot echte Simploniër! Lijkt het je leuk om ons horecateam versterken? Stuur dan even een mailtje naar Aaron via: aaron@simplon.nl

Artiestenbegeleiders
Als artiestenbegeleider ben jij aanspreekpunt voor de artiesten die in Simplon komen optreden. Je maakt de kleedkamer gereed, checkt of alles van hun rider aanwezig is en je zorgt voor een goed ontvangst. Je waakt over het tijdschema en zorgt dat de artiesten weten waar het podium en de kleedkamers zijn. In deze vrijwillige functie krijg je een mooie kijk achter de schermen en kun je bouwen aan een goed netwerk binnen de muziekindustrie. Interesse? Stuur een mail naar Aaron via aaron@simplon.nl.