Bishop Nehru - Simplon

Homebase presents:
Bishop Nehru

Vr 2 Oktober 2020
Waar: Bovenzaal
Open: 20:00 - 22:30 uur
Aanvang: 20:45 uur
VVK: € 13,-
DVK: € 13,-
Genre: Hiphop
Koop tickets
Links

Vanwege de maatregelen omtrent het coronavirus gaat het optreden van Bishop Nehru op 4 april helaas niet door. Gelukkig is er al een vervangende datum, de show gaat nu plaatsvinden op vrijdag 2 oktober! Reeds gekochte kaarten blijven geldig voor de nieuwe datum.

Simplon volgt de richtlijnen van het RIVM. Klik hier voor meer informatie over het coronavirus in relatie tot onze evenementen.


In de afgelopen vijf jaar heeft Homebase al vele legendes naar Simplon gehaald. Dit betekent alleen niet dat de mannen niet op de hoogte zijn van het aankomend talent dat op dit moment furore maakt. Op 4 april haalt Homebase daarom Bishop Nehru naar Simplon voor een knallende headlineshow in onze bovenzaal!

Deze Amerikaanse rapper uit New York werd toen hij nog maar vijftien jaar was opgemerkt door niemand minder dan cult-rapper MF DOOM. Samen brachten ze in 2014 het gerenommeerde album ‘NehruvianDOOM’ uit. Zijn meest recente album ‘ELEVATORS: Act I & II’ werd geproduceerd door de Canadese hiphop-held Kaytranada, evenals MF DOOM. Hiervoor tourde Bishop nog met Earl Sweatshirt, NAS en de Wu-Tang Clan tijdens hun 20-jarige jubileumtournee. Nu komt hij ter ere van zijn aankomende release ‘My Disregarded Thoughts’ Groningen kennis laten maken met zijn sound.