Lov3less - Simplon

Lov3less

Fr 24 November 2023
Location: Bovenzaal Open: 20:00 Start: 20:45 Ticket: €14,- Genre: Electronic / Indie
Buy tickets
Links

Gruizige fuzz-gitaren met elektronische synths: Lov3less weet ze moeiteloos in elkaar te vlechten. Vernoemd naar de plaat van My Bloody Valentine, voert Frontvrouw Simone van Vugt je mee langs de verschillende uithoeken van haar binnenwereld. Haar vurige nummers met rauwe randjes zijn krachtig en kwetsbaar tegelijk en nodigt je uit toe te treden tot haar wereld. Ze bezingt in die wereld de alledaagse twijfels van een jonge vrouw in een mannenwereld.

Van Vugt speelde al mee in bands als die Sue The Night en Tessa Rose Jackson en besloot haar vleugels uit te slaan als solo-artiest. Met eerste single Dead Don’t Feel maakte Lov3less een vliegende start, de single belande bij zowel Kink als 3FM op de radio playlist, laatstgenoemde bombardeerde haar tot één de 10 talenten om in de gaten te houden in 2023.

Met debuutalbum Corner Cutter op zak en haar eerste show in het kader van dat album in Paradiso, is Lov3less klaar om dit najaar de Nederlandse poppodia te betreden. En zo bestormt ze ook het podium van onze Bovenzaal!