Lov3less - Simplon

Lov3less

+ Maryn Charlie

Vr 24 November 2023
Waar: Bovenzaal Open: 20:30 uur Aanvang: 21:00 uur Ticket: €14,- Genre: Electronic / Indie
Koop tickets
Links

Gruizige fuzz-gitaren met elektronische synths: Lov3less weet ze moeiteloos in elkaar te vlechten. Vernoemd naar de plaat van My Bloody Valentine, voert Frontvrouw Simone van Vugt je mee langs de verschillende uithoeken van haar binnenwereld. Haar vurige nummers met rauwe randjes zijn krachtig en kwetsbaar tegelijk en nodigt je uit toe te treden tot haar wereld. Ze bezingt in die wereld de alledaagse twijfels van een jonge vrouw in een mannenwereld.

Van Vugt speelde al mee in bands als die Sue The Night en Tessa Rose Jackson en besloot haar vleugels uit te slaan als solo-artiest. Met eerste single “Dead Don’t Feel” maakte Lov3less een vliegende start, de single belande bij zowel Kink als 3FM op de radio playlist, laatstgenoemde bombardeerde haar tot één de 10 talenten om in de gaten te houden in 2023.

Met debuutalbum “Corner Cutter op zak en haar eerste show in het kader van dat album in Paradiso, is Lov3less klaar om dit najaar de Nederlandse poppodia te betreden. En zo bestormt ze ook het podium van onze Bovenzaal! 

Support is er van Maryn Charlie. Zij is een 25-jarige indie/alt pop singer-songwriter uit Amsterdam, vertolkt de innerlijke worstelingen van GenZ op een aanstekelijke en persoonlijke manier: zelfbeeld, zelf sabotage, sociale druk, mentale gezondheid. Een van haar nieuwste release “Welcome To My Brain,” schept een goed beeld van hoe de innerlijke wereld van veel jonge mensen in onze samenleving eruit ziet. Opgeschud door onzekerheid en angsten, maar ondanks alles elke dag weer je beste zelf zijn. Waan je in een kobalt blauwe roes, voel je gehoord en swing mee op de pophits van Maryn.