Een avond met Sticks (wordt verplaatst) - Simplon

Homebase presents:
Een avond met Sticks (wordt verplaatst)

Wo 28 Oktober 2020
Waar: Grote zaal
Open: 20:00 - 22:00 uur
Aanvang: 20:30 uur
VVK: € 11,-

Genre: Hiphop
uitverkocht
Links

Door de aangescherpte corona maatregelen hebben we besloten om ons programma t/m 11 november te annuleren. Onze veiligheid, die van de artiesten en van onze bezoekers staat hierin voorop als belangrijkste reden. Met de nieuwe maatregelen kunnen we niet langer de service en het plezier faciliteren die wij vinden passen bij een avond uit in Simplon. We bekijken per event of we deze kunnen verplaatsen naar een nieuwe datum. Kaartkopers krijgen hierover zo spoedig mogelijk per e-mail bericht.


Sinds het ontstaan van Homebase vijf jaar geleden is er veel gebeurd. Zo hebben o.a. Pete Rock & CL Smooth, Masta Ace, Big Daddy Kane, Fresku en GZA al op het evenement in Simplon gestaan. Ook is er inmiddels in samenwerking met KINK een Homebase podcast.

Op woensdag 28 oktober komen al deze elementen voor het eerst samen met de allereerste live editie van de Homebase podcast in Simplon. De presentatoren van Homebase, Frank Stevens en Steven Gilbers, hebben dan namelijk niemand minder dan Sticks (Opgezwolle, Fakkelbrigade en nog veel meer) te gast. De heren zullen o.a. in gesprek gaan over Sticks’ laatste wapenfeit STICKmatic, zijn inspiratiebronnen en de huidige staat van hiphop en cultuur in zijn algemeenheid. Ook is er ruimte voor een Q&A met het publiek.

Er is maar een beperkt aantal kaarten beschikbaar, dus wees er snel bij.

Richtlijnen & protocol
Vanwege de maatregelen omtrent het coronavirus gaat het allemaal iets anders dan dat je gewend bent. Lees onze richtlijnen goed door voordat je besluit om tickets te kopen. Tickets zijn alleen online verkrijgbaar en je reserveert hierbij een tafel van 2, 3 of 4 personen.