Een avond met Sticks (geannuleerd) - Simplon

Homebase presents:
Een avond met Sticks (geannuleerd)

Wo 28 Oktober 2020
Waar: Grote zaal Open: 20:00 - 22:00 uur Aanvang: 20:30 uur Ticket: €11,- Genre: Hiphop
uitverkocht
Links

Door de aangescherpte corona maatregelen hebben we in overleg met Sticks besloten om de podcast avond die op 28 oktober zou plaatsvinden niet te verplaatsen, maar te annuleren. Belangrijkste reden hiervoor is dat we niet willen verplaatsen naar een datum waarvan de vraag is of het dan wel door kan gaan. Als er meer zekerheid is rondom het coronavirus en onze evenementen, dan gaan we zeker weer op zoek naar een nieuwe datum voor een avond met Sticks.

De gekochte kaarten zullen zo spoedig mogelijk worden geretourneerd. Kaartkopers krijgen hierover per e-mail bericht en/of kunnen hiervoor hun gegevens mailen naar tickets@simplon.nl.


Sinds het ontstaan van Homebase vijf jaar geleden is er veel gebeurd. Zo hebben o.a. Pete Rock & CL Smooth, Masta Ace, Big Daddy Kane, Fresku en GZA al op het evenement in Simplon gestaan. Ook is er inmiddels in samenwerking met KINK een Homebase podcast.

Op woensdag 28 oktober komen al deze elementen voor het eerst samen met de allereerste live editie van de Homebase podcast in Simplon. De presentatoren van Homebase, Frank Stevens en Steven Gilbers, hebben dan namelijk niemand minder dan Sticks (Opgezwolle, Fakkelbrigade en nog veel meer) te gast. De heren zullen o.a. in gesprek gaan over Sticks’ laatste wapenfeit STICKmatic, zijn inspiratiebronnen en de huidige staat van hiphop en cultuur in zijn algemeenheid. Ook is er ruimte voor een Q&A met het publiek.

Er is maar een beperkt aantal kaarten beschikbaar, dus wees er snel bij.

Richtlijnen & protocol
Vanwege de maatregelen omtrent het coronavirus gaat het allemaal iets anders dan dat je gewend bent. Lees onze richtlijnen goed door voordat je besluit om tickets te kopen. Tickets zijn alleen online verkrijgbaar en je reserveert hierbij een tafel van 2, 3 of 4 personen.