Nieuwe Ticketshop – Simplon

Nieuwe Ticketshop

De afgelopen twee jaar heeft Simplon gewerkt met het online kaartverkoopsysteem van Active Tickets. Op vrijdag 9 juni stappen we gedeeltelijk over naar Stager, een uitgebreider systeem waarin we ook de planning van onze activiteiten kunnen invoeren. Productioneel een flinke stap voorwaarts en we hebben er alle vertrouwen in dat we hier veel plezier aan gaan beleven.

Wat betekent dit voor jou?

Kaartjes kopen (vanaf 9 juni)
– Alle tickets voor shows na 1 september worden verkocht via de nieuwe ticketshop. Tot die tijd kun je deze kaarten niet bij een voorverkoopadres halen. Na de zomerstop verkopen onze vvk adressen (De Jongens van Hemmes en Simplon Jongerenhotel) gewoon weer tickets voor die shows. Zeker weten dat je een ticket hebt voor zo’n show? Koop ‘m dan online.
– Alle tickets voor shows voor de zomerstop (de laatste staat nu op 7 juli) worden verkocht via het huidige systeem. Deze kaartjes kun je ook gewoon bij een voorverkoopadres kopen.
– Doorwinkelen kan tijdelijk niet. Tenminste, als je in één transactie zowel een kaartje voor een show van voor de zomerstop als eentje voor erna wilt kopen, lukt dat niet. Wil je kaartjes voor meerdere shows voor de zomer kopen, dan is dat geen probleem. Dat geldt ook voor meerdere kaartjes van shows na de zomer.

Een nieuw account aanmaken (vanaf 9 juni)
– Koop je online een kaartje voor een show voor de zomerstop, dan verandert er nog even niks.
– Koop je online een kaartje voor een show na 1 september, dan kom je in een nieuwe ticketshop. Daar dien je een nieuw account aan te maken. Zowel het mailadres als je wachtwoord mogen hetzelfde zijn als in je huidige account. Het account aanmaken doe je bij ‘register’.

We doen er alles aan om ervoor te zorgen dat de overgang vlekkeloos verloopt. Loop je toch tegen problemen aan of heb je andere vragen, mail dan naar tickets@simplon.nl.