TenTemPiés – Simplon

TenTemPiés

+ The Rising Sun

Za 14 Oktober 2017
Waar: Grote zaal
Open: 20:00 - 22:30 uur
Aanvang: 20:30 uur
VVK: € 14,-
DVK: € 14,-
Genre: Latin Rock

Voorverkoopinfo: Prijzen incl. servicekosten
Koop tickets
Links

Muziek voor het hoofd en het lichaam. Dat hoor je niet meer elke dag. De Amsterdamse band TenTemPiés met het Chileense bloed in de aderen zet je tegelijk aan het denken en aan het dansen. De barricaden op, maar wel met dansschoenen aan. Met hun eigenzinnige mix van rock, ska, reggae en rumba heeft TenTemPiés behoorlijk wat kilometers gemaakt: van Chili tot China, de band ontketent bij iedere show een waar volksfeest.

Na twee albums is onlangs hun zelfgeproduceerde, derde album: ‘A Mi Propio Paso’ verschenen. “Het is een erg persoonlijke plaat geworden”, aldus frontman en zanger Maurino. “We zijn echt op zoektocht geweest naar onszelf, onze identiteit. ‘A Mi Propio Paso’ (‘in mijn eigen pas’) vertelt over het pad dat we hebben gekozen in het leven, in de muziek, in de liefde. Van de momenten van wanhoop tot aan euforie… Dit werk komt recht uit ons hart en is het resultaat van een bijna 9 jaar durende reis die voelt alsof we nog maar net zijn vertrokken.” Deze nieuwe nummers kun je het beste live komen ervaren bij ons in Simplon!

Een opzwepend en sensationeel reggae-pop collectief. Praktisch alle Groninger podia maakte men al onveilig. The Rising Sun heeft live al zo’n 250 shows op de teller staan. Afgelopen jaar heeft de band haar 2e EP ‘Sunroots’ gereleased en hebben ze met maar liefst 20 shows mee gedaan aan de Popronde. De achtkoppige band was onder andere al te gast bij Radio538. Een werkelijke opmars. Dat is wat je kunt verwachten van deze band. Een mooie opener voor deze sfeervolle avond!