Machtig – Simplon

Machtig

Icicle + June Miller + Rachel Green + Former & more

Za 14 Oktober 2017
Waar: Hele pand
Open: 23:00 - 05:00 uur
Aanvang: 23:00 uur
VVK: € 12,-
DVK: € 15,-
Genre: Drum & Bass
Leeftijd: 18+
Koop tickets
Links

Machtig komt weer terug op 14 oktober! Na het eerder bekend maken van Icicle en June Miller voegen we nog zes namen toe aan de line-up, waaronder Rachel Green en Former.

Icicle stond twee keer eerder op Machtig en beide edities waren strak uitverkocht. De laatste keer is alweer zes jaar geleden, dus we zijn er ook wel weer aan toe. Icicle staat bekend als een technisch geavanceerde en gerespecteerde drum&bass producer. De naam June Miller klinkt als een persoon, maar is een duo. Ze staan voor het eerst op Machtig en maken harde drum&bass op RAM Records, het label van Andy C.

Rachel Green is een bazin die gespecialiseerd is in een breed spectrum van bass genres. Ze draait graag harde bass music, UK house, grime en weirde beats, die afwijken van de norm maar toch zorgen voor goede vibes en head nodding. En dan hebben we nog Former, die net met groot nieuws is gekomen: op 29 september komt zijn EP ‘Edge Mecha’ uit op Divison Recordings! Houd deze guy in de gaten, wat hij maakt is next level.

GROTE ZAAL
Icicle
June Miller
Fre4knc

Node

KLEINE ZAAL
Rachel Green
Former
A$AP Blokkie
Bruiloft-DJ Rikus