Bassface XIII – Simplon

Bassface XIII

GANZ + Creepa + Distune B2B Slackview & more

Sa 9 September 2017
Location: Kleine zaal
Open: 23:00 - 05:00
Start: 23:00
Presale: € 8,-
Doorsale: € 10,-
Genre: Bass
Age: 18+
Buy tickets

Met de verplaatste editie van Bassface nog in de wachtrij, kunnen we eerst los met deze NIEUWE editie! Om maar gewoon volgorde aan te houden presenteren we dus hierbij editie 13, the lucky number: Feast your eyes on this line-up!

GANZ
Inmiddels toch wel een legende van eigen bodem, produceert zalen vol bassfaces over de hele wereld, waardoor wij apetrots (haha) zijn wanneer we hem naar Simplon kunnen halen. Voor de oplettenden onder jullie: Bassface Community wist GANZ al eens eerder, in samenwerking met Dub&Dwars naar Simplon te halen. Wie daar bij was weet wat je kan verwachten: een fantastisch dikke set, helemaal in de Bassface style!

Creepa
Degene die in het vorige stukje al oplettend was, zal misschien ook al gedacht hebben dat ze Creepa eens voorbij hebben zien komen. Tijdens een Bassface takeover in de kleine zaal tijdens Machtig haalden wij hem al eens naar Simplon en nu is het hoog tijd om de grote zaal eens te laten zien wat deze geboren Amsterdammer kan. Collabs met Dabow, Mo Vibez, LUUDE en een rits aan releases op labels als ZenSupremacy, Rauthentic en Majestic Casual zorgen er voor dat we Creepa tegenwoordig toch gewoon bij de top trap producers van Nederland mogen noemen.

Distune B2B Slackview
Los van elkaar releasten deze boys uit Amersfoort al tracks op Renraku en ZenSupremacy en stiekem gooien ze samen ook op moordend tempo beats naar buiten onder een ander alias. Verwacht halftime en andere gekke beats die je nog nooit eerder gehoord hebt, maar waar je gegarandeerd van gaat genieten!

Bikkelneck
Opnieuw gaan deze residents samen de uitdaging aan. De twee bikkels deinzen niet terug en strooien met beats van over de hele wereld om elke editie weer een unieke set neer te zetten. Bounce en wobble tot je last van je neck krijgt, en bikkel dan nog even verder. Gegarandeerd een smaakvolle bende met de heren van Bikkelneck!

Yannons
Deze naam zegt je niets? Dan verwelkomen we je graag bij je eerste Bassface, want je hebt er vast nog nooit een meegemaakt. Yannons is naast ‘uw vaste gastheer’ ook onze breed inzetbare resident. Om je op te warmen aan de start, je warm te houden in het midden, of de boel nog flink heet te maken in de late uurtjes: Yannons heeft altijd de set met juiste temperatuur. Niet te vergelijken met je vertrouwde open haardje hoor, we hebben het over smerige beats, dat moge duidelijk zijn.

DJ Acidic
Men zou een bassface ook kunnen omschrijven als een zuur gezicht. Met Kenny Zuur A.K.A. DJ Acidic achter de decks kan het dus gewoon niet misgaan. Hij was altijd al een van jullie gastheren, die na jaren lang alleen achter de schermen te opereren nu ook de spotlight pakt. Dus wees eens zoet en kijk eens zuur, en kom feesten met deze nieuwe resident-DJ!

DJ Contest Winner
Voor deze editie hebben we de openingsset vrij gelaten voor enthousiaste, talentvolle DJs uit Groningen en omgeving! Wil jij deze avond vol toffe acts openen met een trap/beats set, voel je dan vrij om ons een mix van +- 30 min toe te sturen via onze Bassface Community pagina. Je hebt tot zaterdag 2 september de tijd om een mix in te sturen. Houd er rekening mee dat het gaat om een openingsset en dat onze headliners vooral trap/halftime beats gerelateerd zijn!