Warning: is_dir(): open_basedir restriction in effect. File(/www/wp//../..) is not within the allowed path(s): (/sites/simplon.nl/www/:/sites/simplon.nl/www/:/sites/simplon.nl/subdomains/:/sites/simplon.nl/private/:/sites/simplon.nl/logs/:/sites/simplon.nl/backups/:/sites/simplon.nl/lib/php_include/cacert.pem:/sites/simplon.nl/tmp/:/tmp/:/etc/.prepend.php:/sites/simplon.nl/etc/.prepend.php:/usr/lib/php/8.1/stubs.php) in /www/wp/wp-includes/theme.php on line 509 Stages - Simplon

Stages

Vanaf februari 2023 hebben we de volgende stageplekken beschikbaar:
– Stagiair(e) Techniek (licht en/of geluid)

Over Simplon
Simplon biedt een veelzijdige en grensverleggende programmering op het gebied van popmuziek, cultuur en lifestyle voor jongeren uit de stad Groningen en omstreken van 16 tot 27 jaar. Met een grote en een kleine zaal programmeert Simplon tweehonderd evenementen en activiteiten per jaar. Simplon vervult in de regio Noord-Nederland een voorhoedefunctie voor het programmeren van dance en elektronische muziek en is het belangrijkste podium voor urban en hiphop cultuur in Noord Nederland. Daarnaast programmeren we popmuziek, niches zoals metal en punk, verder incidenteel folk en jazz-, comedy- en andere avonden die aansluiten bij het doelgroepenprofiel.


Stagiair(e) Techniek (licht en/of geluid)
Vanaf februari 2023

Functie
Simplon biedt een gevarieerde MBO (niveau 4) of HBO stage op het gebied van licht en/of geluid techniek. Het betreft een stageplek voor een half of heel seizoen (seizoen: eind augustus – half juli), het aantal uren is in overleg. Er is geen stagevergoeding, maar je kunt wel gratis naar al onze evenementen.

Geïnteresseerd?
Mail een korte motivatie en CV naar Jort Nijhof (techniek@simplon.nl). We nemen dan z.s.m. contact met je op.