Stages - Simplon

Stages

Vanaf februari 2020 hebben we de volgende stageplekken beschikbaar:
– Stagiair(e) Productie
– Stagiair(e) Techniek (licht)

Over Simplon
Simplon biedt een veelzijdige en grensverleggende programmering op het gebied van popmuziek, cultuur en lifestyle voor jongeren uit de stad Groningen en omstreken van 16 tot 27 jaar. Met een grote en een kleine zaal programmeert Simplon tweehonderd evenementen en activiteiten per jaar. Simplon vervult in de regio Noord-Nederland een voorhoedefunctie voor het programmeren van dance en elektronische muziek en is het belangrijkste podium voor urban en hiphop cultuur in Noord Nederland. Daarnaast programmeren we popmuziek, niches zoals metal en punk, verder incidenteel folk en jazz-, comedy- en andere avonden die aansluiten bij het doelgroepenprofiel.

————————————————

Stagiair(e) Productie
Vanaf februari 2020

Functie
Als productie stagiair ondersteun je de productieleider met het produceren van de evenementen van Simplon. Je werkt nauw samen en zult in de begin periode van je stage voornamelijk op de werkvloer mee lopen. Uiteindelijk is het doel het geheel en zelfstandig produceren van producties. Je bent hierbij veel in contact met bands en boekers om ervoor te zorgen dat elke show van begin tot eind goed verloopt. Het betreft een stage voor 32 uur per week voor een half of heel seizoen (seizoen: eind augustus – half juli). Er is geen stagevergoeding, maar je kunt wel gratis naar al onze evenementen.

Werkzaamheden:
– Voorbereiden van producties
– Communiceren met artiesten vertegenwoordigers, boekingskantoren, externe organisaties, programmeurs etc.
– Riders verzamelen en controleren
– Eigen stageopdracht uitvoeren

Profiel student
Wij zijn op zoek naar een MBO3/4 of HBO student met de volgende competenties:
– Zelfstandige en proactieve houding
– Communicatief vaardig
– Kan werken in teamverband
– Nauwkeurig
– Stressbestendig
– Geïnteresseerd in Simplon en een brede belangstelling voor muziek

Geïnteresseerd?
Mail je motivatiebrief en CV voor 22 december naar Fliere Hoog Stoevenbelt (fliere@simplon.nl). We nemen dan z.s.m. contact met je op.

————————————————

Stagiair(e) Techniek (licht)
Vanaf februari 2020

Functie
Simplon biedt een gevarieerde MBO (niveau 4) of HBO stage op het gebied van licht techniek. Het betreft een stageplek voor een half of heel seizoen (seizoen: eind augustus – half juli), het aantal uren is in overleg. Er is geen stagevergoeding, maar je kunt wel gratis naar al onze evenementen.

Geïnteresseerd?
Mail een korte motivatie en CV naar Jort Nijhof (techniek@simplon.nl). We nemen dan z.s.m. contact met je op.