Yung Nnelg - Simplon

Yung Nnelg

Vr 9 Oktober 2020
Waar: Grote zaal Open: 19:30 - 21:00 uur Aanvang: 20:00 uur Ticket: €14,- Genre: Hiphop
uitverkocht
Links

Yung Nnelg zou afgelopen zomer te zien zijn op het mega festival Woo Hah! en zou in 2021 maart een show in Simplon houden. Beide shows konden niet doorgaan, maar gelukkig komt de Amsterdamse rapper in oktober alsnog naar Groningen voor zijn najaarstour! 

Yung Nnelg is gestart in de ondergrondse rapscene van Amsterdam en kreeg al razendsnel aandacht van de mainstream. Sindsdien verscheen hij op evenementen zoals Appelsap en Best Kept Secret. Ook heeft hij meerdere samenwerkingen met bekende artiesten zoals Bokoesam, Idaly en het hiphopcollectief SMIB. Eind januari bracht de rapper zijn langverwachte debuutalbum ‘’Balans’’ uit. 

De rapper met Ghanese roots komt 9 oktober alsnog naar de Grote Zaal van Simplon. Deze keer helaas zonder de moshpits en op anderhalve meter afstand. Maar dat weerhoudt Yung Nnelg er niet van om een vette show af te leveren en eindelijk zijn nieuwe plaat live te spelen.

Richtlijnen & protocol
Vanwege de maatregelen omtrent het coronavirus gaat het allemaal iets anders dan dat je gewend bent. Lees onze richtlijnen goed door voordat je besluit om tickets te kopen. Tickets zijn alleen online verkrijgbaar en je reserveert hierbij een tafel van 2, 3 of 4 personen.