Yuf Willie (geannuleerd) - Simplon

Yuf Willie (geannuleerd)

Za 20 Februari 2021
Waar: Grote zaal Open: 19:00 - 20:30 uur Aanvang: 19:00 uur Ticket: €6,- Genre: Hiphop
Links

Door de aanhoudende corona maatregelen hebben we in overleg met Yuf Willie besloten om het concert te annuleren. Belangrijkste reden hiervoor is dat we niet weer willen verplaatsen naar een datum waarvan de vraag is of het dan wel door kan gaan.

De gekochte kaarten zullen zo spoedig mogelijk worden geretourneerd. Kaartkopers krijgen hierover per e-mail bericht en/of kunnen hiervoor hun gegevens mailen naar tickets@simplon.nl


Beatmaker Thyme Flies en zanger/rapper Goya Buitenhuis vormen samen het hiphopduo Yuf Willie. De twee Groningse neven, die tevens in dezelfde straat wonen, zijn geïnspireerd door tunes van bekende artiesten als Ares, Goldlink en Faberyayo. Ze maken eigenzinnige muziek over grote, kleine, diepe en domme thema’s. De afgelopen twee jaar brachten de jongens al meerdere tunes uit, waaronder hun EP ‘Aan De Lijn’.

Het duo is goed op weg met het finetunen van hun unieke sound en willen met hun aankomende debuutalbum ‘Faded, Wasted, Vergeten’ landelijke aandacht trekken. Op 20 februari zullen ze het album presenteren in de grote zaal van Simplon!

Up North MiniLabLive
Deze show wordt mede mogelijk gemaakt door het project MiniLabLive van Up North. Jonge noordelijke cultuurmakers in de urban- en popcultuur krijgen hiermee de kans zichzelf te presenteren aan een klein publiek. Up North wordt gevormd door de drie productiekernen Popfabryk (Friesland), Garage TDI (Drenthe) en Urban House Groningen (Groningen) met ondersteuning van Friesland Pop, Keunstwurk, POPgroningen en Kunst Cultuur.

Richtlijnen & protocol
Vanwege de maatregelen omtrent het coronavirus gaat het allemaal iets anders dan dat je gewend bent. Lees onze richtlijnen goed door voordat je besluit om tickets te kopen. Tickets zijn alleen online verkrijgbaar en je reserveert hierbij een tafel. Door de beperkte capaciteit bieden we slechts enkele tafels voor 1 persoon aan.