Yowsah! Game night - Simplon

Yowsah! Game night

Deejay Irie + Ingo the Gringo

Wo 23 September 2020
Waar: Grote zaal Open: 20:00 - 01:00 uur Aanvang: 20:00 uur Ticket: €3,- Genre: House / Hiphop / Funk
uitverkocht
Links

Na het grote succes van de afgelopen café editie van Yowsah! is het alweer tijd voor een volgende! Maak je zoals gewoonlijk klaar voor hete boogie-beats, hiphop en andere funky business. Voor het eerst zijn er ook bordspelletjes aanwezig voor extra gezelligheid.

Deze editie staat Ingo the Gringo achter de draaitafels met de wereldberoemde Deejay Irie die klaar is om er een onvergetelijke nacht van te maken met zijn eclectische stijl en scratch skills.

De spelletjes van deze avond worden verzorgd door Gamechanger, een nieuw concept in Groningen wat spelletjespakketten samenstelt aan de hand van jouw voorkeuren. De spellen tijdens deze editie van Yowsah! zijn uitgezocht om deze avond zo gezellig mogelijk te maken. Grote kans dat je veel van de spellen nog niet zal kennen, maar wees niet bang om wat nieuws te proberen!

Swing on by to get on down!

Richtlijnen & protocol
Vanwege de maatregelen omtrent het coronavirus gaat het allemaal iets anders dan dat je gewend bent. Lees onze richtlijnen goed door voordat je besluit om tickets te kopen. Tickets zijn alleen online verkrijgbaar en je reserveert hierbij een tafel van 2, 3 of 4 personen.