The Overslept - Simplon

The Overslept

+ GIRLSGIRLSGIRLS

Za 14 Mei 2022
Waar: Bovenzaal Open: 20:00 uur Aanvang: 20:45 uur Ticket: €12,- Genre: Pop / Rock
Koop tickets
Links

Vijf jeugdvrienden, allemaal muzikaal en in dezelfde band. Voor vele een droom, maar voor de mannen van The Overslept is het keiharde realiteit. Eerder stonden de mannen al op Pinkpop, Paaspop, Noorderslag en in het voorprogramma van Panic! At The Disco en Paramore in AFAS Live. Na meerdere verplaatsingen komen ze op 14 mei eindelijk een show spelen in Simplon!

Vanaf 2014 zijn ze bezig met het maken van muziek. Na hun eerste Popronde tekende ze meteen bij 8Ball Music. Het gaat lekker met de band en in juni 2017 worden ze op een voetstuk geplaatst als 3FM Talent! Niet veel later verschijnt de hitsingle ‘Stolen Car’, waardoor iedereen die de radio luistert dit nummer meermaal per dag heeft gehoord. Ondanks dat het doel van de band is om zo veel mogelijk luisteraars te raken, wordt The Overslept hoofdzakelijk gedreven door de passie die zij voelen voor het creëren van muziek, waarbij zij altijd het randje tussen nèt te hard en lekker toegankelijk op proberen te zoeken.

Support komt deze avond van poppunk/emo-band GIRLSGIRLSGIRLS. Ze zijn er om iedereen aan te leren dat je niet bang hoeft te zijn om te doen waar je blij van wordt, fuck wat mensen van je denken. Iedereen verdient een scene waar je kan zijn wie je bent, en kan doen wat je wil doen. Doe wat je wil, maar doe het met GIRLSGIRLSGIRLS.


Dit concert is vanwege het coronavirus verplaatst naar 14 mei 2022. Reeds gekochte kaarten blijven geldig.

Simplon volgt de richtlijnen van het RIVM. Klik hier voor meer informatie over het coronavirus in relatie tot onze evenementen.