The Indien - Simplon

The Indien

Vr 20 November 2020
Waar: Grote zaal
Open: 19:30 - 21:30 uur
Aanvang: 20:00 uur
VVK: € 11,-

Genre: Pop
Koop tickets
Links

Soul en psychedelica uit de 60’s, moderne alt-pop, dat zijn zo ongeveer de invloeden die je duidelijk terug hoort in de muziek van The Indien. Denk aan Jefferson Airplane meets The Black Keys, en je komt al snel in de buurt. De hunkerende vocalen van de zangeres raken snel de ziel van elke luisteraar. 

Gestart in Rotterdam kreeg de band bestaande uit de vier leden al snel een groeiende status in Nederland met hun eerste twee EP’s ‘Cologne’ en ‘Hiatus’. Sindsdien verscheen de band op bekende festivals zoals Lowlands en Paaspop, resulterend in een platencontract van het Britse label Disturbing London (van Tinie Tempah). Zo introduceerde de Nederlandse band zich ook aan het Britse publiek. De potentie is er zeker voor deze band met tijdloze muziek om wereldwijde aandacht te bereiken. Op 20 november zien we The Indien bij ons in Groningen voor een intieme show in de grote zaal!

Richtlijnen & protocol
Vanwege de maatregelen omtrent het coronavirus gaat het allemaal iets anders dan dat je gewend bent. Lees onze richtlijnen goed door voordat je besluit om tickets te kopen. Tickets zijn alleen online verkrijgbaar en je reserveert hierbij een tafel. Door de beperkte capaciteit bieden we slechts enkele tafels voor 1 persoon aan.