The Dean - Simplon

The Dean

De Makelaar + Bobby Bueno

Vr 18 Februari 2022
Waar: Bovenzaal Open: 20:00 uur Aanvang: 20:45 uur Ticket: €14,- Genre: Hiphop
uitverkocht
Links

Jarenlang heeft Daan Boom zijn innerlijke drift om rapper te worden weten te onderdrukken. Nu de sterren eindelijk goed staan gooit hij het roer om. The Dean is geboren, het werd eens tijd!

The Dean is gelijk al een van de meest productieve rappers in the game. In zijn eerste maanden als rapper gooit hij er tal van tracks met videoclips uit. Zijn rap-carrière is sinds de start te volgen in de gelijknamige hitserie op YouTube, en dit draagt flink bij aan het succes van al zijn nummers. Hij bracht al singles uit met o.a. Bizzey, Donnie, Lange Viezerik en René Froger! Sindsdien is hij talk of the town en kan eigenlijk niet meer normaal over straat. Zelfs op de snelweg wordt hij herkend, maar dan moet je ook maar geen nummer maken over je Dacia Logan. Dan vraag je er ook om.

In februari staat er dan de eerste en langverwachte clubtour op de planning voor The Dean. In onze bovenzaal komt hij trakteren op een flink avondje losgaan! Het voorprogramma wordt verzorgd door homey’s De Makelaar en Bobby Bueno.


Dit concert is vanwege het coronavirus verplaatst van 8 december 2021 naar 18 februari 2022. Reeds gekochte kaarten blijven geldig.

Simplon volgt de richtlijnen van het RIVM. Klik hier voor meer informatie over het coronavirus in relatie tot onze evenementen.