Steffen Morrison - Simplon

Steffen Morrison

Fr 15 October 2021
Location: Bovenzaal Open: 20:00 Start: 20:45 Ticket: €12,- Genre: Soul
Buy tickets
Links

Steffen Morrison laat zich inspireren door de tunes, moves en grooves van soul legendes zoals James Brown of Marvin Gaye. Tegelijk behoren ook The Rolling Stones en Lou Reed tot zijn invloeden. In de donkere oktobermaand keert de zanger terug naar Simplon voor een sfeervolle show vol met soul & positivity!

We maakten voor het eerst kennis met Steffen Morrison in 2016, toen hij zijn eerste EP ‘’Just Another Man’’ uitbracht. Sindsdien speelde de artiest op evenementen zoals North Sea Jazz en verscheen hij in het tv-programma De Wereld Draait Door. Vorig jaar deed Morrison zelfs een tour door Spanje, waarvan meerdere shows waren uitverkocht. 

Op deze avond zal Steffen Morrison samen met zijn band een sfeer aanbrengen die te vergelijken is met de muzikale vibe van het 1970’s New Orleans of het Motown Detroit.


Dit concert is vanwege het coronavirus verplaatst naar 15 oktober 2021, waarmee de corona maatregelen komen te vervallen. Reeds gekochte kaarten voor de vroege en late show blijven geldig.

Simplon volgt de richtlijnen van het RIVM. Klik hier voor meer informatie over het coronavirus in relatie tot onze evenementen.