Steffen Morrison - Simplon

Steffen Morrison

Vr 15 Oktober 2021
Waar: Bovenzaal Open: 20:00 uur Aanvang: 20:45 uur Ticket: €12,- Genre: Soul
Koop tickets
Links

Steffen Morrison laat zich inspireren door de tunes, moves en grooves van soul legendes zoals James Brown of Marvin Gaye. Tegelijk behoren ook The Rolling Stones en Lou Reed tot zijn invloeden. In de donkere oktobermaand keert de zanger terug naar Simplon voor een sfeervolle show vol met soul & positivity!

We maakten voor het eerst kennis met Steffen Morrison in 2016, toen hij zijn eerste EP ‘’Just Another Man’’ uitbracht. Sindsdien speelde de artiest op evenementen zoals North Sea Jazz en verscheen hij in het tv-programma De Wereld Draait Door. Vorig jaar deed Morrison zelfs een tour door Spanje, waarvan meerdere shows waren uitverkocht. 

Op deze avond zal Steffen Morrison samen met zijn band een sfeer aanbrengen die te vergelijken is met de muzikale vibe van het 1970’s New Orleans of het Motown Detroit.


Dit concert gaat door met 75% capaciteit van de zaal, zonder 1.5 meter afstand. Je kunt dit concert alleen bezoeken met een geldig ticket, je legitimatiebewijs en een coronatoegangsbewijs in de vorm van een vaccinatiebewijs, herstelbewijs, of een negatief testbewijs.

Meer informatie over toegang tot onze evenementen vind je op deze pagina.