Steeby + Waterleaf - Simplon

Steeby + Waterleaf

Simplon UP

Do 17 Februari 2022
Waar: Grote zaal Open: 19:00 uur Aanvang: 19:30 uur Ticket: €3,- Genre: Hiphop / Pop
uitverkocht
Links

Sinds augustus 2020 is de Groningse rapper, zanger en producer Steeby begonnen met het releasen van solomuziek, na eerst onderdeel geweest te zijn van het collectief Alumni World. Je kunt de muziek van Steeby omschrijven als een fusie van hiphop, jazz en funk. In zijn teksten staat vaak de kracht van de mens centraal, waarbij persoonlijke ervaringen worden omgezet tot levenslessen en de combinatie tussen filosofie en Groningse nuchterheid wordt gezocht. Steeb’s liefde voor muziek stopt niet bij het opnemen in de studio en eind vorig jaar vertaalde deze liefde zich naar het vormen van een zevenkoppige liveband, om zijn performances nog meer muzikaliteit te geven. De band staat garant voor een energieke liveset, waarbij je meegenomen wordt in een breed scala aan menselijke emoties.

Waterleaf is een groovy indie pop band met een snufje bitterzoete dreampop. De formatie uit onze muziekstad van het noorden trekt invloeden uit verschillende hoeken, maar de basis van hun creativiteit ligt ergens tussen indiepop van nu en alternatieve pop uit de jaren 80. In de muziek zijn hints van eigentijdse bands (Men I Trust, Mac DeMarco, L’Imperatrice) maar ook classics (Blondie, Air) terug te vinden. Dit levert een goede soundtrack op om bij weg te dromen tijdens UP!


Richtlijnen & protocol
Vanwege de maatregelen omtrent het coronavirus is dit evenement seated en met 1.5 meter afstand. Een coronatoegangsbewijs en legitimatie is hierbij verplicht. Lees onze richtlijnen goed door voordat je besluit om tickets te kopen.