Slum Village - Simplon

Homebase presents:
Slum Village

+ Deejay Irie

Zo 3 Oktober 2021
Waar: Grote zaal Open: 20:00 uur Aanvang: 20:30 uur Ticket: €21,- Genre: Hiphop
Koop tickets
Links

Alsof er nooit een concertpauze is geweest, gaat Homebase gewoon weer verder met legendarische artiesten naar Simplon halen. We zijn verheugd om in deze tijd aan te kondigen dat Slum Village op 3 oktober naar Simplon komt!

Slum Village staat bekend als één van de meest invloedrijke hiphopgroepen van Detroit. In de jaren ’90 werd de groep bestaande uit jeugdvrienden Baatin, T3 en producer J Dilla populair in de undergroundscene. De grote doorbraak kwam met debuutalbum ‘Fan-Tas-Tic (Vol.1)’, waarna ze mochten touren met A Tribe Called Quest. Sindsdien heeft de groep, mede door het overlijden van J Dilla in 2006 en Baatin in 2009, een aantal wisselingen van de wacht ondergaan. T3 is het enige originele lid dat nog over is en tourt nog steeds, samen met producer Young RJ. In al die jaren zijn de roots van Slum Village altijd overeind gebleven in hun muziek. Mis deze unieke kans om ze live te zien niet!

Naast Slum Village maakt Gronings trots Deejay Irie de avond compleet met een flink krat vol hiphop classics om het Homebase publiek eindelijk weer welkom te heten in Simplon.


Dit concert gaat door met 75% capaciteit van de zaal, zonder 1.5 meter afstand. Je kunt dit concert alleen bezoeken met een geldig ticket, je legitimatiebewijs en een coronatoegangsbewijs in de vorm van een vaccinatiebewijs, herstelbewijs, of een negatief testbewijs.

Meer informatie over toegang tot onze evenementen vind je op deze pagina.