Sef - Simplon

Sef

+ James Watss

Za 28 Oktober 2017
Waar: Grote zaal Open: 20:00 - 23:00 uur Aanvang: 20:45 uur Ticket: €13,- Deur: €14,- Genre: Hiphop
Voorverkoopinfo: Prijzen incl. servicekosten
Koop tickets
Links

In 2011 kon je al niet meer om rijmkoning Sef heen, hij leverde met zijn solodebuut ‘De Leven’ een echte hiphop klassieker af. Zowel de single als het gelijknamige debuutalbum ‘De Leven’ waren een regelrechte hit. Een aantal jaren later kwam zijn tweede album ‘In Kleur’ uit, dat meer richting de elektronische pop ging. Hij tourde met zijn onemanshow en unieke lichtshow door Nederland en maakte eind 2015 veel indruk bij ons in Simplon.

Samen met Aafke Romeijn kwam Sef in 2016 met de zomerhit ‘Alles Went’ en gaf hij met de single ‘Welkom’ alvast een voorproefje van zijn nieuwe album ‘Excusez Moi’. Inmiddels vers van de pers is zijn volledige nieuwe album afgelopen maart uitgekomen. Next on the list is zijn aankomende clubtour, waarmee hij uiteraard weer bij ons langs komt!

Support komt deze avond van James Watss, deze naam zingt al een tijdje rond in de Nederlandse scene, letterlijk en figuurlijk. Hij was te horen op ‘Maatje 45’ van Jonna Fraser, deed een ‘Pickup Sessie‘ met Cho & Hef en is te vinden op het album ‘De Man’ van Dio. Onlangs bracht hij de EP ‘Joy’ uit met twaalf diepgaande slow jams en zwoele club tracks, die verfrissing brengen in de hedendaagse sound. Een mooie match met Sef!