Secret Rendezvous - Simplon

Secret Rendezvous

Za 6 November 2021
Waar: Bovenzaal Open: 20:00 uur Aanvang: 20:45 uur Ticket: €10,- Genre: Pop / R&B
Koop tickets
Links

Muzikale invloeden van legendarische artiesten zoals Prince en Janet Jackson, maar ook van nieuwere artiesten zoals Frank Ocean en The Weeknd kun je goed terughoren in de muziek van Secret Rendezvous. Dit groovy duo weet de perfecte brug tussen indie en R&B te bouwen. 

Het Amsterdamse duo bracht in 2017 hun tweede studioalbum ‘For Real’ uit, hiermee kregen ze al snel mainstream aandacht. De kans kwam daarmee voor om tours te doen door het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk en de Benelux. Ook verscheen Secret Rendezvous op verschillende populaire radiostations zoals MTV, BBC 1Xtra en desalniettemin Beats 1, waarop ze support kregen van Pharrell Williams. Vorig jaar tekende het duo een platendeal bij Boogie Angst en in 2020 hebben ze hun nieuwste EP ‘Back In The Day’ uitgebracht. De potentie ligt er voor dit creatieve duo om nog verder door te breken. Met een volledige band komen ze dit najaar voor een show naar Simplon!


Dit concert gaat door met 75% capaciteit van de zaal, zonder 1.5 meter afstand. Je kunt dit concert alleen bezoeken met een geldig ticket, je legitimatiebewijs en een coronatoegangsbewijs in de vorm van een vaccinatiebewijs, herstelbewijs, of een negatief testbewijs.

Meer informatie over toegang tot onze evenementen vind je op deze pagina.


Dit concert is vanwege het coronavirus verplaatst van 23 oktober 2020 naar 5 februari 2021 en is nu verplaatst naar 6 november 2021. Reeds gekochte kaarten blijven geldig.