Secret Rendezvous - Simplon

Secret Rendezvous

Za 6 November 2021
Waar: Bovenzaal Open: 20:00 uur Aanvang: 20:45 uur Ticket: €10,- Genre: Pop / R&B
Koop tickets
Links

Muzikale invloeden van legendarische artiesten zoals Prince en Janet Jackson, maar ook van nieuwere artiesten zoals Frank Ocean en The Weeknd kun je goed terughoren in de muziek van Secret Rendezvous. Dit groovy duo weet de perfecte brug tussen indie en R&B te bouwen. 

Het Amsterdamse duo bracht in 2017 hun tweede studioalbum ‘For Real’ uit, hiermee kregen ze al snel mainstream aandacht. De kans kwam daarmee voor om tours te doen door het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk en de Benelux. Ook verscheen Secret Rendezvous op verschillende populaire radiostations zoals MTV, BBC 1Xtra en desalniettemin Beats 1, waarop ze support kregen van Pharrell Williams. Vorig jaar tekende het duo een platendeal bij Boogie Angst en in 2020 hebben ze hun nieuwste EP ‘Back In The Day’ uitgebracht. De potentie ligt er voor dit creatieve duo om nog verder door te breken! 


Dit concert is vanwege het coronavirus verplaatst van 23 oktober 2020 naar 5 februari 2021 en is nu verplaatst naar 6 november 2021. Reeds gekochte kaarten blijven geldig.

Simplon volgt de richtlijnen van het RIVM. Klik hier voor meer informatie over het coronavirus in relatie tot onze evenementen.