Secret Rendezvous - Simplon

Secret Rendezvous

Vr 5 Februari 2021
Waar: Grote zaal
Open: 19:30 - 21:30 uur
Aanvang: 20:00 uur
VVK: € 10,-

Genre: Pop / R&B
Koop tickets
Links

Muzikale invloeden van legendarische artiesten zoals Prince en Janet Jackson, maar ook van nieuwere artiesten zoals Frank Ocean en The Weeknd kun je goed terughoren in de muziek van Secret Rendezvous. Dit groovy duo weet de perfecte brug tussen indie en R&B te bouwen. 

Het Amsterdamse duo bracht in 2017 hun tweede studioalbum ‘For Real’ uit, hiermee kregen ze al snel mainstream aandacht. De kans kwam daarmee voor om tours te doen door het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk en de Benelux. Ook verscheen Secret Rendezvous op verschillende populaire radiostations zoals MTV, BBC 1Xtra en desalniettemin Beats 1, waarop ze support kregen van Pharrell Williams. Vorig jaar tekende het duo een platendeal bij Boogie Angst en begin dit jaar hebben ze hun nieuwste EP ‘Back In The Day’ uitgebracht. De potentie ligt er voor dit creatieve duo om nog verder door te breken! 

Richtlijnen & protocol
Vanwege de maatregelen omtrent het coronavirus gaat het allemaal iets anders dan dat je gewend bent. Lees onze richtlijnen goed door voordat je besluit om tickets te kopen. Tickets zijn alleen online verkrijgbaar en je reserveert hierbij een tafel. Door de beperkte capaciteit bieden we slechts enkele tafels voor 1 persoon aan.


Dit is een verplaatst concert vanwege het coronavirus. Reeds gekochte kaarten blijven geldig.

Simplon volgt de richtlijnen van het RIVM. Klik hier voor meer informatie over het coronavirus in relatie tot onze evenementen.