Same Old - Simplon

Hit The North Café
Same Old

Za 19 September 2020
Waar: Grote zaal Open: 20:00 - 23:00 uur Aanvang: 20:30 uur Ticket: €5,- Genre: Country / Blues
uitverkocht
Links

Sta je net op het punt nationaal door te breken, schopt het coronavirus roet in je eten! Dat betekent niet dat ‘the class of 2020’ van Hit the North bij de pakken neer gaat zitten. Integendeel, er moet volop gespeeld worden en daarom presenteert Simplon dit najaar maar liefst vier keer het Hit The North Café. 

Deze tweede editie van het Hit The North Café draait om het dynamische gitaarduo Same Old. Iedereen die wel eens door het stroomgebied van de Drentse Aa wandelt, kan zich wel een voorstelling maken van het leven op een Amerikaanse prairie. Met een voorliefde voor country, blues en goede verhalen weet Same Old die vertaalslag voor je te maken. Support is er van Rick Frans

Over Hit the North
Hit the North is een unieke samenwerking tussen festivals, popinstellingen, venues en educatieve instellingen uit de Noordelijke provincies van Nederland en ontwikkeld om professionele talentontwikkeling in Groningen, Friesland en Drenthe te stimuleren. Gedurende een periode van een jaar krijgen de geselecteerde acts kennis, faciliteiten en een netwerk aangeboden. Met als doel het kickstarten van een professionele muzikale carrière.  

Richtlijnen & protocol
Vanwege de maatregelen omtrent het coronavirus gaat het allemaal iets anders dan dat je gewend bent. Lees onze richtlijnen goed door voordat je besluit om tickets te kopen. Tickets zijn alleen online verkrijgbaar en je reserveert hierbij een tafel van 2, 3 of 4 personen.