Russian Village Boys - Simplon

Russian Village Boys

Za 6 November 2021
Waar: Grote zaal Open: 20:00 uur Aanvang: 20:45 uur Ticket: €12,- Genre: Hardbass
uitverkocht
Links

Deze vier echte gopniks willen maar een ding: Nederland laten trillen met knallende hardbass. Bij de Russian Village Boys spat de energie eraf in hun extreme shows waar behalve hardbass ook rave, hardstyle, hardcore, trap en drum&bass uit de speakers dreunt.

In het koude Sint-Petersburg begonnen vier comrades in 2014 deze rave music gang. Hun unieke liefde voor Nederland is overal in terug te vinden. Sinds ‘Love Netherlands’ van hun tweede album ‘Russian Dutch’ viral op Dumpert ging zijn ze niet meer te stoppen. Zelfs Mr. Polska werkte met ze samen op de track ‘Adidas’. Nu haalt Simplon in samenwerking met Trojka Events deze niet-te-stoppen mannen eindelijk naar Groningen! Pak je tracksuit uit de kast want stilstaan is geen optie, behalve als je squat. СУКА БЛЯТЬ!

Na het concert gaan we door tot middernacht met een afterparty verzorgd door Trojka Events. Residents Synapse en Rush Blyat staan hun tracksuits al te strijken en zijn er meer dan klaar voor om af te sluiten met een flinke dosis hardbass!


Dit concert gaat door op 75% van de normale capaciteit, zonder 1.5 meter afstand. Je kunt dit concert alleen bezoeken met een geldig ticket, je legitimatiebewijs en een coronatoegangsbewijs in de vorm van een vaccinatiebewijs, herstelbewijs, of een negatief testbewijs.

Meer informatie over toegang tot onze evenementen vind je op deze pagina.


Dit concert is vanwege het coronavirus verplaatst naar 6 november 2021. Reeds gekochte kaarten blijven geldig.