Rob Dekay - Simplon

Rob Dekay

Sa 13 November 2021
Location: Grote zaal Open: 20:00 Start: 20:45 Ticket: €13,50 Genre: Pop
sold out
Links

Het verhaal van zanger Rob Dekay begint wanneer hij op zijn vijftiende stopt met school en gaat werken als stratenmaker. Bijna alle vrije tijd die hij heeft naast zijn werk stopt hij in zijn passie, muziek. Deze grote liefde laat hij niet meer los. De mensen die dicht bij hem staan zien dit ook en zorgen ervoor dat Rob volledig voor de muziek kiest. Dit blijkt een perfecte keuze te zijn geweest, want zijn soulvolle country-pop wordt al snel opgemerkt! Deze oude ziel in een jong lichaam heeft een verborgen talent om poëtische teksten te verpakken in aanstekelijke nummers.

In het begin van zijn zangcarriere werkt hij samen met Akwasi en met Dio. Nadat hij met de laatstgenoemde een periode lang alle festivals in Nederland bij langs is geweest is het tijd voor eigen ambities. Zijn debuutplaat ‘Alles Gaat Voorbij’ wordt met veel lof ontvangen door zowel luisteraars als media. In de jaren daarna gaat het alleen maar beter. Samenwerkingen met Ilse DeLange en Guus Meeuwis zorgen voor twee mooie singles, en als knaller op de vuurpijl stond hij in het voorprogramma van ‘Groots met een zachte G’. Rob liet daar een geweldige indruk achter op 120.000 man publiek!


Dit concert is vanwege het coronavirus verplaatst van 2 mei 2020, 16 oktober 2020, 23 april 2021 naar 13 november 2021. Reeds gekochte kaarten blijven geldig.

Simplon volgt de richtlijnen van het RIVM. Klik hier voor meer informatie over het coronavirus in relatie tot onze evenementen.