Port Patrol + not sure - Simplon

Port Patrol + not sure

Simplon UP

Do 14 Oktober 2021
Waar: Bovenzaal Open: 20:30 uur Aanvang: 21:00 uur Ticket: €3,- Genre: Electronic / Hiphop
Koop tickets
Links

Dansbare beats, gemixt met warme abient klanken, jazz en native invloeden; dat is de sound die je van Port Patrol kan verwachten. De act bestaat uit synths, instrumenten en elektronische beats die worden versterkt met live drums, gitaren en percussie. Inspiratie komt dan ook van acts als Bicep, Four Tet en Bonobo. Niet de minste dus. Het leverde Port Patrol een selectie voor de Popronde op. Live weet hij zijn muziek overtuigend over te brengen met ondersteuning van muzikanten, kom dat ervaren bij UP!

not sure. Er schuilt meer achter de naam dan je aanvankelijk zou denken. Niet alleen was de 24-jarige in dubio over zijn artiestennaam en het omkaderen van zijn genre; weten we als mensheid überhaupt IETS zeker? Het sluit naadloos aan bij de diep filosofische levensvragen die not sure in zijn muziek opwerpt. Op zijn conceptalbum ‘The Recipe’, dat het komende jaar in vier delen of zogeheten ‘ingrediënten’ verschijnt, navigeert hij door wat het betekent om mens te zijn en hoe je je door je tijd op aarde heen dient te slaan. Gewapend met dansende flows en een filmische sound van vaste producer reuston wil hij een recept formuleren; niet alleen waar hij zelf wat aan heeft, maar wat ook zijn generatiegenoten iets comfortabeler achter het fornuis des levens laat staan.


Dit concert is met 75% capaciteit van de zaal, zonder 1.5 meter afstand. Je kunt dit concert alleen bezoeken met een geldig ticket, je legitimatiebewijs en een coronatoegangsbewijs in de vorm van een vaccinatiebewijs, herstelbewijs, of een negatief testbewijs.

Meer informatie over toegang tot onze evenementen vind je op deze pagina.