Popronde Groningen - Simplon

Popronde Groningen

puntjudith + KEES

Do 7 Oktober 2021
Waar: Bovenzaal Open: 19:45 uur Aanvang: 20:15 uur Ticket: €5,- Genre: Nederlandstalig / Electronica
Links

Popronde Groningen 2021 gaat door! Met de nieuwe maatregelen vanuit de overheid mogen we weer dansen. We gooien de stoelen aan de kant en maken er een klassieke Popronde van, zoals je gewend bent: schouder aan schouder, zwetend in een dampende kroeg of zaal met beslagen ramen, met ruimte voor moshpits of voorzichtige dansjes.

Deze editie van de Popronde is alleen toegankelijk met een ticket. Tickets zijn verkrijgbaar via www.popronde.nl.

Let op: De coronacheck hoeft maar 1 keer, bij de eerste show die wordt bezocht of bij de infostand. Daar krijgt je als bezoeker een bandje waarmee je de rest van de avond toegang hebt tot de Popronde locaties.

LINE-UP

20:15 – puntjudith 
puntjudith kruipt onder je huid en demonstreert een rauwe dagelijkse realiteit en surreële dromen vol verlangen. Debuut-EP Snelweg is een symbool van de chaotische wereld van de millenial. Met haar energieke muzikale identiteit gooide ze al hoge ogen bij Radio 1(BE), StuBru, 3FM Alternative en 3voor12. Voor Popronde zijn ze geselecteerd als OOR talent.

23:00 – KEES
KEES WIL SPELEN. Ze won de Grote Prijs van R’dam en van Nederland, speelde vorig jaar 3 te gekke Popronde livestreams, maar dat moet in 2021 minstens keer 100 en nu in real-life. KEES produceert haar eigen tracks en is een solo act waarbij gesmeten wordt met samples, loops, synths en beats. Ohja, en ze zingt in het Nederlands, lekker toch, ja toch?


Dit evenement is met 75% capaciteit van de zaal, zonder 1.5 meter afstand. Je kunt dit evenement alleen bezoeken met een geldig ticket, je legitimatiebewijs en een coronatoegangsbewijs in de vorm van een vaccinatiebewijs, herstelbewijs, of een negatief testbewijs.

Meer informatie over toegang tot onze evenementen vind je op deze pagina.