OffCourse - Simplon

OffCourse

Subp Yao + Rachel Green + Former + Beatstra

Za 4 Juni 2016
Waar: Grote zaal Open: 23:00 - 05:00 uur Aanvang: 23:00 uur Ticket: €7,50 Deur: €10,- Genre: Bass / Beats Leeftijd: 18+
Koop tickets
Links

Na drie edities gaan we in een rap tempo door naar de vierde editie van OffCourseVerwacht bass muziek in alle variaties denkbaar. Beats, Trap, Footwork, Future Bass, alles komt aan bod. Deze keer halen we Subp Yao en Rachel Green naar Groningen, aangevuld door Former en resident Beatstra.

Subp Yao
Het is niet de eerste keer dat Subp Yao naar Groningen komt. Wie goed heeft opgelet weet dat hij al eerder eens in Simplon heeft gestaan en later nog een keer bij nachtclub Subsonic een set heeft gedraaid. Inmiddels zijn de Groningse bezoekjes alweer te lang geleden en heeft hij in de tussentijd zeker niet stilgezeten. Met veel releases, samenwerkingen met oa. Zeke Beats en Guerilla Speakerz en support van 22 tracks, XLR8R plus airtime op 3FM en Studio Brussel is wel te stellen dat het lekker gaat.

Rachel Green
Ze omschrijft haar eigen muziek als ‘heavy sound and weird noises’. Een omschrijving die ons heel erg aanstaat. Verwacht heen en weer geslingerd te worden tussen genres als UK house, Grime, Beats en genres die we nog geen naam hebben kunnen geven. Nieuwe en verrassende muziek is in ieder geval gegarandeerd, aangezien Rachel Green ook curator is voor muziekblog 22tracks.

Former
Groninger Former aka Jasper Scholma timmert aan de weg en hoe! Met kakelverse releases op het Division label van Noisia en met nog meer nieuwe muziek in het vooruitzicht zijn wij erg nieuwsgierig wat we zullen horen. Dat het steviger bass werk gaat zijn, dat is in ieder geval een zekerheid. Former’s laatste release op Division check je hier.

Beatstra
Als resident van OffCourse kan Beatstra natuurlijk niet ontbreken. Tijdens Koningsnacht mocht hij overigens ook zijn opwachting al maken bij Noisia Invites. Nieuwe muziek, bass muziek en als we lief zijn eigen producties!