Nebenschau + Shoom - Simplon

Nebenschau + Shoom

Simplon UP

Do 31 Maart 2022
Waar: Bovenzaal Open: 20:30 uur Aanvang: 21:00 uur Ticket: €3,- Genre: Rock
Koop tickets
Links

Luisteren naar Nebenschau in een rare dissociatieve staat is geen slechte aanbeveling, de zang is dromerig maar de gitaar, drum en bas staan klaar om je er meteen uit te trekken en in een oogwenk ben je weer terug op deze planeet. Nebenschau klinkt als een mix van invloeden uit de jaren 60, 70 en 80 maar zit duidelijk in het shoegaze genre zoals bijvoorbeeld Slowdive. De ruwe kant in hun muziek zou kunnen worden beschreven als grunge maar gaat zelfs de kant op van heerlijke psychedelische rock. Hun sound is de perfecte combinatie voor een fantastische avond, helemaal in combinatie met een lekker koud drankje erbij.

Ook verwelkomen we deze avond shoom, een band die is ontstaan uit de dieptes van de corona crisis. Proberend om ondansbare muziek dansbaar te maken, produceert shoom een stil geluid met (soms onverwachte) momenten van keiharde noise. Als je ze in een genre zou willen plaatsen kom je al snel bij post-rock of math-rock, met stevige gitaren, ingewikkelde drumbeats en natuurlijk een hoop herrie. Tijdens deze avond zijn de drie jongens vergezeld door een saxofonist, wat zorgt voor nog meer mogelijkheden om hopelijk te kunnen dansen, maar jij bent natuurlijk degene die bepaald of hun missie om ondansbare muziek dansbaar te maken is gelukt.


Dit concert is vanwege het coronavirus verplaatst van 9 december 2021 naar 31 maart 2022. Reeds gekochte kaarten blijven geldig.

Simplon volgt de richtlijnen van het RIVM. Klik hier voor meer informatie over het coronavirus in relatie tot onze evenementen.