Nebenschau + Drowning Echo - Simplon

Nebenschau + Drowning Echo

Simplon UP

Do 15 April 2021
Waar: Grote zaal
Open: 20:30 - 23:30 uur
Aanvang: 21:00 uur
VVK: € 3,-
DVK: € 3,-
Genre: Indie / Grunge
uitverkocht
Links

Nebenschau is een frisse indieband die met gemak de muzikale highlights van de 60s, 70s en 90s mixt tot fuzzy, dromerige indierock-cocktail. Verwacht enerverende shoegaze à la DIIV en Slowdive, met een vleugje rauwe grunge en psychedelic rock.

Deze nieuwe vierkoppige band uit de stad ademt aan alle kanten grunge. Hun naam Drowning Echo sleurt je al bijna meteen een nieuwe depressie in. Soms langzaam, smerig en uitgerekt, maar soms ook snel en hard als een flinke baksteen door je slaapkamerraam. Dubbel female fronted wordt alle haat uit je zieltje geschreeuwd en mag je alles laten gaan in een verzopen echo.

Richtlijnen & protocol
Vanwege de maatregelen omtrent het coronavirus gaat het allemaal iets anders dan dat je gewend bent. Lees onze richtlijnen goed door voordat je besluit om tickets te kopen. Tickets zijn alleen online verkrijgbaar en je reserveert hierbij een tafel van 2, 3 of 4 personen.


Dit is een verplaatst concert vanwege het coronavirus. Reeds gekochte kaarten blijven geldig.

Simplon volgt de richtlijnen van het RIVM. Klik hier voor meer informatie over het coronavirus in relatie tot onze evenementen.