Moonradio - Simplon

Hit The North Café
Moonradio

+ TAMAR

Za 26 September 2020
Waar: Grote zaal Open: 20:00 - 23:00 uur Aanvang: 20:30 uur Ticket: €5,- Genre: Rock
Koop tickets
Links

Sta je net op het punt nationaal door te breken, schopt het coronavirus roet in je eten! Dat betekent niet dat ‘the class of 2020’ van Hit the North bij de pakken neer gaat zitten. Integendeel, er moet volop gespeeld worden en daarom presenteert Simplon dit najaar maar liefst vier keer het Hit The North Café. 

Deze derde editie van het Hit The North Café staat in het teken van stomende rock. Moonradio bestaat al ruim 12 jaar, maar lijkt nu toch echt hard op weg om zich definitief te nestelen in het alternatieve circuit. Ruig, onstuimig en onvoorspelbaar: gesp je maar vast voordat je volledig van je stoel wordt geblazen. Support is er van TAMAR.

Over Hit the North
Hit the North is een unieke samenwerking tussen festivals, popinstellingen, venues en educatieve instellingen uit de Noordelijke provincies van Nederland en ontwikkeld om professionele talentontwikkeling in Groningen, Friesland en Drenthe te stimuleren. Gedurende een periode van een jaar krijgen de geselecteerde acts kennis, faciliteiten en een netwerk aangeboden. Met als doel het kickstarten van een professionele muzikale carrière.

Richtlijnen & protocol
Vanwege de maatregelen omtrent het coronavirus gaat het allemaal iets anders dan dat je gewend bent. Lees onze richtlijnen goed door voordat je besluit om tickets te kopen. Tickets zijn alleen online verkrijgbaar en je reserveert hierbij een tafel van 2, 3 of 4 personen.