Mo Bedick + Ioana Iorgu - Simplon

Mo Bedick + Ioana Iorgu

Simplon UP

Do 30 September 2021
Waar: Bovenzaal Open: 20:30 uur Aanvang: 21:00 uur Ticket: €3,- Genre: Garagepop / Postpunk
Koop tickets
Links

Het slaapkamerproject van zanger Maurijn Wieringa is uitgegroeid tot de dreampopmachine Mo Bedick. Met een sound die zich niet snel in een hokje laat plaatsen en een liveshow die klaar is voor de Popronde. In 2019 kwam hun eerste EP ‘Sicko’ uit en met hun nieuwe EP ‘Jenki Business’ staat Mo Bedick klaar je omver te blazen met hun wavy hits in onze bovenzaal!

Als een onafhankelijke producer, gitarist en drummer maakt Ioana Iorgu opnames. Toen ze als 14-jarige in Maleisi├ź woonde, werd ze enorm ge├»nspireerd door haar Engels leraar die haar kennis liet maken met muziek en later met haar in een band speelde. Na experimenten met ambient muziek, trapte Ioana een nieuw hoofdstuk af door haar sound verder uit te bouwen, met dissonante gitaarriffs en dreunende drumbeats. In 2020 bracht Ioana haar eerste single ‘Suffocate’ uit, gevolgd door ‘Letters’, waarmee ze nummer 1 bereikte in de indiechart van IndieXL Radio.


Dit concert is met 75% capaciteit van de zaal, zonder 1.5 meter afstand. Je kunt dit concert alleen bezoeken met een geldig ticket, je legitimatiebewijs en een coronatoegangsbewijs in de vorm van een vaccinatiebewijs, herstelbewijs, of een negatief testbewijs.

Meer informatie over toegang tot onze evenementen vind je op deze pagina.