Juan Juan + Dan and the Middle Men - Simplon

Juan Juan + Dan and the Middle Men

Simplon UP

Do 23 September 2021
Waar: Grote zaal Open: 20:30 uur Aanvang: 21:00 uur Ticket: €3,- Genre: Indie / Rock
uitverkocht
Links

De liefdesbaby van The Velvet Underground en Mac DeMarco in een Mexicaanse hangmat. Juan Juan brengt indie country met Latijns-Amerikaanse invloeden. Het multi-genre debuutalbum ‘New Mexico’ is vorig jaar verschenen en opgenomen op een vier sporen cassette. Co-productie voor het album lag in handen van Casper van der Lans, bekend van zijn werk voor Personal Trainer, Pip Blom en onze Friese vrienden van The Homesick. Juan Juan is geselecteerd voor de Popronde 2021 en speelt dit najaar door Nederland. Voor het zover is kun je zijn laidback songs eerst horen bij UP!

De coronapandemie brengt niet alleen maar slechte dingen met zich mee, zo leverde het songwriter Dan een vierkoppige band op. Door alle vrije tijd ging hij op zoek naar andere muzikanten en is Dan and the Middle Men tegenwoordig geen soloproject meer. De eerste EP ‘Pattern Recognition Machine’ verscheen dit jaar en de band is er klaar voor om hun energieke, catchy garage rock eindelijk voor een live publiek te spelen. Precies waar het thuishoort.

Aangezien het ook weer zoiets is om rondom de optredens naar doodse stilte te luisteren, komt theRalfenatorX met zijn favoriete platen langs om de boel wat op te leuken. Verwacht niet alleen de leukste muziek te horen die je ooit hebt gehoord, maar ook muziek die gewoon ‘wel oke’ klinkt. Plus alles wat daar tussenin zit natuurlijk. Snacks mogen in overleg aan hem worden gevoerd.


Richtlijnen & protocol
Vanwege de maatregelen omtrent het coronavirus is dit concert seated en met 1.5 meter afstand. Een coronatoegangsbewijs is hierbij niet nodig. Lees onze richtlijnen goed door voordat je besluit om tickets te kopen.