Insurrection + Angelic Forces - Simplon

Insurrection + Angelic Forces

Za 18 September 2021
Waar: Grote zaal Open: 19:30 uur Aanvang: 20:00 uur Ticket: €8,- Genre: Metal
Koop tickets
Links

Noord-Nederlandse legends Insurrection blenden de perfecte mix van brutaliteit, melodie en catchiness met hun verwoestende death/trash metal. Sinds 2008 zijn ze al bezig met het uitspuwen van muziek die je oren doen bloeden, op een goede manier!

In 2015 brachten de Friese thrashers hun debuut EP ‘Catatonic’ uit, een plaat die ze regelmatig mochten performen op podia in Nederland, zowel als Duitsland, Frankrijk en Zwitserland. De mannen van Insurrection werkten na het succes van hun debuut EP hard aan hun eerste full-fledged album ‘Circle of Despair’. Een album met een meer melodieuze en diverse twist aan hun verwoestende death-sound.

Bassist Wilco van der Meij verliet in 2014 zijn voormalige metalband, maar de verleiding om metal te spelen verdween absoluut niet. Angelic Forces is hier het resultaat van. Samen met zanger/gitarist en oud bandgenoot Harold de Vries en drummer Rudie Kingma begon de jacht naar het laatste puzzelstuk om de band compleet te maken, dit werd gitarist Maurice Gijsman.

De door 80’s heavy metal geïnspireerde mannen begonnen in 2016 de studio’s te bezoeken en maakten hun eerste singles, die goed verwelkomd werden door de Nederlandse metalscene. In 2018 verscheen hun eerste zelfbenoemde mini-EP ‘Angelic Forces’. Op deze avond bundelen ze hun krachten met Insurrection voor een seated dubbelconcert!

Richtlijnen & protocol
Vanwege de maatregelen omtrent het coronavirus gaat het allemaal iets anders dan dat je gewend bent. Dit concert is seated en met 1.5 meter afstand. Een coronatoegangsbewijs is hierbij niet nodig.

Lees onze richtlijnen goed door voordat je besluit om tickets te kopen. Tickets zijn alleen online verkrijgbaar.


Dit concert is vanwege het coronavirus verplaatst naar 18 september 2021. Reeds gekochte kaarten blijven geldig.

Simplon volgt de richtlijnen van het RIVM. Klik hier voor meer informatie over het coronavirus in relatie tot onze evenementen.