Hugo Drax & Von Hammerstein - Simplon

Club Simplon
Hugo Drax & Von Hammerstein

Vr 18 September 2020
Waar: Grote zaal Open: 20:00 - 01:00 uur Aanvang: 20:00 uur Ticket: €3,- Genre: Funk
uitverkocht
Links

Dit evenement is volledig uitverkocht.

Wie zijn deze funky broers? Hugo Drax & Von Hammerstein gaan onze grote zaal omtoveren tot de lekkerste huiskamer waar je ooit gezeten hebt. Met een perfect gevoel voor timing en sfeer draait dit zeer ervaren DJ duo de lekkerste plaatjes uit het disco tijdperk gecombineerd met alle andere vergeten klassiekers.

Dat is alleen nog niet alles: net als je van je derde drankje aan het genieten bent gooien deze twee rakkers er ook nog een heuse popquiz in! Het entertainmentniveau zal deze avond constant blijven stijgen. Drax & Stein hebben een nacht vol verrassingen voor jullie in petto.

Wil je een keer écht indruk maken op je date, gewoon een avondje lekker ontspannen met vrienden of je trivia skills aan de zaal showen? Alles is mogelijk en geen outfit te gek…

Richtlijnen & protocol
Vanwege de maatregelen omtrent het coronavirus gaat het allemaal iets anders dan dat je gewend bent. Lees onze richtlijnen goed door voordat je besluit om tickets te kopen. Tickets zijn alleen online verkrijgbaar en je reserveert hierbij een tafel van 2, 3 of 4 personen.