Haas (wordt verplaatst) - Simplon

Haas (wordt verplaatst)

Za 12 December 2020
Waar: Grote zaal Open: 19:30 - 22:00 uur Aanvang: 20:00 uur Ticket: €10,- Genre: Pop / Hiphop
Links

Door de huidige corona maatregelen hebben we in overleg met Haas besloten om het concert te verplaatsen. Onze veiligheid, die van de artiesten en van onze bezoekers staat hierin voorop als belangrijkste reden. Met de huidige maatregelen kunnen we niet langer de service en het plezier faciliteren die wij vinden passen bij een avond uit in Simplon. We communiceren zo snel mogelijk een nieuwe datum en reeds gekochte tickets blijven geldig.


Zijn carrière begon hij als jonge profvoetballer bij S.C. Heerenveen, maar op zijn achttiende koos hij er voor om het muzikale pad te betreden. Haas is een getalenteerde tekstschrijver, muzikant en rapper met een sterke behoefte om zijn unieke karakter, eigen wil en vastberadenheid naar buiten te brengen. 

Snel nadat de oorspronkelijke Utrechter de muzikale kant opging, kwam hij zijn oude jeugdvriend- en beatmaker Sebpie Moerenhout tegen. Samen brachten ze Haas’ eerste debuut-demo ‘Haas de Promo’ uit. Met deze demo op zak kwam het eerste succes al snel met optredens op Eurosonic Noorderslag en het Bevrijdingsfestival in Groningen en Assen.

Haas is de afgelopen tijd bewust even stil geweest, om tijd te spenderen aan zijn eigen nieuwe sound. Bewapend met melodieuze raps en pakkende refreinen komt hij met zijn nieuwe band naar Simplon voor een muzikale beleving die elke hiphop- en popliefhebber moet zien!

Richtlijnen & protocol
Vanwege de maatregelen omtrent het coronavirus gaat het allemaal iets anders dan dat je gewend bent. Lees onze richtlijnen goed door voordat je besluit om tickets te kopen. Tickets zijn alleen online verkrijgbaar en je reserveert hierbij een tafel. Door de beperkte capaciteit bieden we slechts enkele tafels voor 1 persoon aan.