Gumbo Kings - Simplon

Gumbo Kings

Za 22 Mei 2021
Waar: Grote zaal
Open: 19:30 - 21:30 uur
Aanvang: 20:00 uur
VVK: € 11,-

Genre: Rock / Blues
Koop tickets
Links

Een melting-pot van legendarische Southern genres zoals Memphis Soul, Delta Blues en New Orleans Funk. Dat is de ervaring die Gumbo Kings je zullen brengen. De vijf mannen uit Amsterdam die samen Gumbo Kings vormen brachten in 2018 hun zelfbenoemde debuut EP uit. Sindsdien kregen ze de kans om gigs te doen over de hele wereld; van de Verenigde Staten en Italië tot zelfs de Portugese Azoren, midden in de Atlantische Oceaan. 

Gumbo Kings maakten kennis met Groningen tijdens de Popronde van 2019 en waren in 2020 te zien voor een volle zaal op het NPO Soul & Jazz podium van Eurosonic Noorderslag. Na een lockdown staan ze natuurlijk weer te popelen om in de koude decembermaand een warme show vol rhythm, blues en soul te leveren. Perfect voor de intieme setting van de anderhalve meter-cultuur.

Richtlijnen & protocol
Vanwege de maatregelen omtrent het coronavirus gaat het allemaal iets anders dan dat je gewend bent. Lees onze richtlijnen goed door voordat je besluit om tickets te kopen. Tickets zijn alleen online verkrijgbaar en je reserveert hierbij een tafel. Door de beperkte capaciteit bieden we slechts enkele tafels voor 1 persoon aan.


Dit concert is vanwege het coronavirus verplaatst van 11 december 2020 naar 22 mei 2021. Reeds gekochte kaarten blijven geldig.

Simplon volgt de richtlijnen van het RIVM. Klik hier voor meer informatie over het coronavirus in relatie tot onze evenementen.