Gumbo Kings (geannuleerd) - Simplon

Gumbo Kings (geannuleerd)

Za 22 Mei 2021
Waar: Grote zaal Open: 19:30 - 21:30 uur Aanvang: 20:00 uur Ticket: €11,- Genre: Rock / Blues
Links

Helaas hebben we geen nieuwe datum kunnen vinden voor de show van Gumbo Kings in Simplon.

De gekochte kaarten zullen zo spoedig mogelijk worden geretourneerd. Kaartkopers krijgen hierover per e-mail bericht en/of kunnen hiervoor hun gegevens mailen naar tickets@simplon.nl.


Een melting-pot van legendarische Southern genres zoals Memphis Soul, Delta Blues en New Orleans Funk. Dat is de ervaring die Gumbo Kings je zullen brengen. De vijf mannen uit Amsterdam die samen Gumbo Kings vormen brachten in 2018 hun zelfbenoemde debuut EP uit. Sindsdien kregen ze de kans om gigs te doen over de hele wereld; van de Verenigde Staten en Italië tot zelfs de Portugese Azoren, midden in de Atlantische Oceaan. 

Gumbo Kings maakten kennis met Groningen tijdens de Popronde van 2019 en waren in 2020 te zien voor een volle zaal op het NPO Soul & Jazz podium van Eurosonic Noorderslag. Na een lockdown staan ze natuurlijk weer te popelen om in de koude decembermaand een warme show vol rhythm, blues en soul te leveren. Perfect voor de intieme setting van de anderhalve meter-cultuur.

Richtlijnen & protocol
Vanwege de maatregelen omtrent het coronavirus gaat het allemaal iets anders dan dat je gewend bent. Lees onze richtlijnen goed door voordat je besluit om tickets te kopen. Tickets zijn alleen online verkrijgbaar en je reserveert hierbij een tafel. Door de beperkte capaciteit bieden we slechts enkele tafels voor 1 persoon aan.