Gerson Main - Simplon

Gerson Main

+ Faske

Vr 22 April 2022
Waar: Bovenzaal Open: 20:00 uur Aanvang: 20:45 uur Ticket: €14,- Genre: Pop
Koop tickets
Links

De eigenzinnige liedjesschrijver Gerson Main is terug! Onlangs verraste hij met zijn nieuwe single ‘Alles In Kleur’ (met Freez) en binnenkort verschijnt zijn nieuwe album. Alsof dat nog niet genoeg is, werkt Gerson ook nog aan een theatervoorstelling en een dichtbundel. Hoog tijd dus voor een intieme show van deze goedgemutste held in Simplon! 

De muzikant met Surinaamse roots beleefde in 2015 zijn grote doorbraak. Gerson werd toen tweede in de finale van ‘De beste Singer-Songwriter van Nederland’. Een jaar later bracht hij zijn debuutalbum ‘De slechtste Singer-Songwriter van Nederland’ uit. Sindsdien heeft Gerson meerdere bijzondere samenwerkingen gedaan met artiesten als Akwasi en Dio. Gerson was voor het laatst in Simplon in 2016 en staat te popelen om 22 april weer voor jullie te spelen. Dit belooft een sfeervolle avond gevuld met gezelligheid en Gerson’s komische, liefdevolle en vrolijke muziek.

Support komt deze avond van Faske, een muzikant uit het Noorden die inspiratie haalt uit het paradoxale bestaan van een twintiger. Zijn eerste EP ‘Jij Belt Mij Alleen Wanneer Jij Dronken Bent’ is net uit. De teksten beschrijven de feestjes, opstapelende studieschuld en sporadische hartzeer. Deze thematiek gaat gepaard met een mix van traditionele instrumenten, orgels en poppy synths uit de jaren 80. Door deze thematiek te vertalen naar popliedjes probeert hij op speelse wijze deze soms zwaarmoedige onderwerpen te relativeren en bespreekbaar te maken.


Dit concert is vanwege het coronavirus verplaatst naar 22 april 2022. Reeds gekochte kaarten blijven geldig.

Simplon volgt de richtlijnen van het RIVM. Klik hier voor meer informatie over het coronavirus in relatie tot onze evenementen.