Gerson Main - Simplon

Gerson Main

Vr 10 December 2021
Waar: Bovenzaal Open: 20:00 uur Aanvang: 20:45 uur Ticket: €14,- Genre: Pop
Koop tickets
Links

De eigenzinnige liedjesschrijver Gerson Main is terug! Deze zomer verraste hij met zijn nieuwe single PingPong (met Donnie) en binnenkort verschijnt zijn nieuwe album. Alsof dat nog niet genoeg is, werkt Gerson ook nog aan een theatervoorstelling en een dichtbundel. Hoog tijd dus voor een intieme show van deze goedgemutste held in Simplon! 

De muzikant met Surinaamse roots beleefde in 2015 zijn grote doorbraak. Gerson werd toen tweede in de finale van ‘De beste Singer-Songwriter van Nederland’. Een jaar later bracht hij zijn debuutalbum ‘De slechtste Singer-Songwriter van Nederland’ uit. Sindsdien heeft Gerson meerdere bijzondere samenwerkingen gedaan met artiesten als Akwasi en Dio. 

Gerson was voor het laatst in Simplon in 2016 en staat te popelen om 10 december weer voor jullie te spelen. Dit belooft een sfeervolle avond gevuld met gezelligheid en Gerson’s komische, liefdevolle en vrolijke muziek.


Dit concert is vanwege het coronavirus verplaatst van 24 oktober 2020 naar 16 april 2021 en is nu verplaatst naar 10 december 2021. Reeds gekochte kaarten blijven geldig.

Simplon volgt de richtlijnen van het RIVM. Klik hier voor meer informatie over het coronavirus in relatie tot onze evenementen.