Froukje - Simplon

Froukje

Late Show

Vr 29 Oktober 2021
Waar: Grote zaal Open: 21:15 uur Aanvang: 21:45 uur Ticket: €17,- Genre: Pop
uitverkocht
Links

Dit concert is volledig uitverkocht.


Ondanks alle chaos gedurende 2020 viel het debuut van het nieuwste Nederlandse wonderkind niet te ontwijken. Froukje slaat de spijker op z’n kop wanneer ze haar perspectief van hedendaagse topics verwerkt in extreem dansbare tunes. Actuele artiesten als Typhoon en Eefje de Visser, maar ook artiesten die vroeger thuis werden gedraaid als Maarten van Roozendaal of Theo Nijland speelden een grote rol in haar tekstuele inspiratie. 

Froukje was nog geen achttien jaar toen haar klimaatbewuste single ‘Groter Dan Ik’ in slechts een aantal maanden al tonnen views binnenbracht. Een tijd later verscheen de even succesvolle single ‘Ik Wil Dansen’, beide nummers hebben inmiddels al meer dan een miljoen plays. De spotlights schenen niet korttijdig op het jonge talent; ze tekende een mooi contract bij Top Notch en verscheen bij media als 3FM en De Wereld Draait Door. Onlangs gooide ze hoge ogen met haar optreden bij de online editie van Eurosonic Noorderslag in ons eigen Groningen. Froukje is 2021 goed van start gegaan en met haar gloednieuwe EP ‘Licht en Donker’ op zak komt ze dit najaar naar onze grote zaal!


Dit concert gaat door met 75% capaciteit van de zaal, zonder 1.5 meter afstand. Je kunt dit concert alleen bezoeken met een geldig ticket, je legitimatiebewijs en een coronatoegangsbewijs in de vorm van een vaccinatiebewijs, herstelbewijs, of een negatief testbewijs.

Meer informatie over toegang tot onze evenementen vind je op deze pagina.