Foxlane + POM - Simplon

Foxlane + POM

Za 25 September 2021
Waar: Bovenzaal Open: 20:00 uur Aanvang: 20:45 uur Ticket: €10,- Genre: Indie / Rock
Koop tickets
Links

Een vierkoppig collectief uit Nijmegen dat inspiratie haalt aan de andere kant van de Noordzee. Foxlane is goed op weg om de indiescene over te nemen. Met elke release weten deze boys weer een truc uit de kast te halen en een unieke sound tussen je trommelvliezen te graveren. Dit was te merken aan de streaming hit single ‘Birmingham’, hun hommage aan de Britse megaserie Peaky Blinders. Sinds de release van hun debuut EP ‘All Quite Good Now’ in 2017 is de band gestroomlijnd in opmars en veroverden ze vele Nederlandse podia. De vuige attitude vol onvoorspelbare explosiviteit wordt doorgetrokken op de self-titled EP die in september 2021 verschijnt. Verwacht de enerverende dansenergie van acts als Foals gecombineerd met de rockrauwkost van bijvoorbeeld Shame, Fontaines D.C. en Squid.

Naast Foxlane komen vanuit onze hoofdstad de vier heren en dame van POM. Een band die laat horen dat snoeiharde muziek ook vrolijk en cute kan zijn. Inspiratie wordt gehaald uit britpop en garagerock, waarmee de band een unieke mengelmoes maakt die ze ‘FUZZPOP’ noemen. Single ‘Down The Rabbit Hole’ is een perfect voorbeeld hiervan en scoort goed in de playlists van Spotify. Het leverde de band aandacht op bij 3FM en ze werden ook geboekt voor de Popronde in 2020, wat helaas niet kon doorgaan vanwege bekende redenen. Nu staan ze in de startblokken om weer live te spelen en nieuwe nummers te laten horen. Verwacht een harde en energieke performance gepaard met een lief randje!


Dit concert gaat door met 75% capaciteit van de zaal, zonder 1.5 meter afstand. Je kunt dit concert alleen bezoeken met een geldig ticket, je legitimatiebewijs en een coronatoegangsbewijs in de vorm van een vaccinatiebewijs, herstelbewijs, of een negatief testbewijs.

Meer informatie over toegang tot onze evenementen vind je op deze pagina.