Engel (wordt verplaatst) - Simplon

Homebase presents:
Engel (wordt verplaatst)

Za 31 Oktober 2020
Waar: Grote zaal
Open: 19:30 - 21:30 uur
Aanvang: 20:00 uur
VVK: € 10,-

Genre: Hiphop
uitverkocht
Links

Door de aangescherpte corona maatregelen hebben we besloten om ons programma t/m 11 november te annuleren. Onze veiligheid, die van de artiesten en van onze bezoekers staat hierin voorop als belangrijkste reden. Met de nieuwe maatregelen kunnen we niet langer de service en het plezier faciliteren die wij vinden passen bij een avond uit in Simplon. We bekijken per event of we deze kunnen verplaatsen naar een nieuwe datum. Kaartkopers krijgen hierover zo spoedig mogelijk per e-mail bericht.


Engel was de allereerste artiest ooit op een Homebase avond en is sindsdien een graag geziene gast in Simplon. Midden maart zou de rapper terugkeren om zijn 20-jarig jubileum te vieren, maar helaas: dit werd de eerste show die we vanwege corona moesten cancellen. Daarom zijn we des te blijer dat Engel op 31 oktober alsnog naar Simplon komt!

De rapper uit Hoorn startte zijn muzikale carrière met het opnemen van demo’s voor cd’tjes en bandwedstrijden. Hij liet zich duidelijk inspireren door 90’s hiphop en viel al snel op door zijn bijzondere samenwerkingen met andere artiesten zoals Just, Daniël Baay en Paul de Munnik. Tien albums later is zijn beste werk bijeengebracht op het verzamelalbum “Alles Nog Open”.

Voor deze avond brengt Engel zijn kameraden rapper Just, Surya, DJ Native en zanger/gitarist Jawek Kamstra mee. De show is aangepast om te passen bij de intieme setting van een poppodium in de anderhalvemetercultuur. Een niet te missen show voor ‘reisgenoten’ van het eerste uur en de ultieme kennismaking voor passagiers die zopas aan boord zijn gestapt.

Richtlijnen & protocol
Vanwege de maatregelen omtrent het coronavirus gaat het allemaal iets anders dan dat je gewend bent. Lees onze richtlijnen goed door voordat je besluit om tickets te kopen. Tickets zijn alleen online verkrijgbaar en je reserveert hierbij een tafel van 2, 3 of 4 personen.