Engel (geannuleerd) - Simplon

Homebase presents:
Engel (geannuleerd)

Za 31 Oktober 2020
Waar: Grote zaal Open: 19:30 - 21:30 uur Aanvang: 20:00 uur Ticket: €10,- Genre: Hiphop
uitverkocht
Links

Door de aangescherpte corona maatregelen hebben we in overleg met Engel besloten om de show die op 31 oktober zou plaatsvinden niet te verplaatsen, maar te annuleren. Belangrijkste reden hiervoor is dat we niet willen verplaatsen naar een datum waarvan de vraag is of het dan wel door kan gaan. Als er meer zekerheid is rondom het coronavirus en onze evenementen, dan gaan we zeker weer op zoek naar een nieuwe datum voor een optreden van Engel.

De gekochte kaarten zullen zo spoedig mogelijk worden geretourneerd. Kaartkopers krijgen hierover per e-mail bericht en/of kunnen hiervoor hun gegevens mailen naar tickets@simplon.nl.


Engel was de allereerste artiest ooit op een Homebase avond en is sindsdien een graag geziene gast in Simplon. Midden maart zou de rapper terugkeren om zijn 20-jarig jubileum te vieren, maar helaas: dit werd de eerste show die we vanwege corona moesten cancellen. Daarom zijn we des te blijer dat Engel op 31 oktober alsnog naar Simplon komt!

De rapper uit Hoorn startte zijn muzikale carrière met het opnemen van demo’s voor cd’tjes en bandwedstrijden. Hij liet zich duidelijk inspireren door 90’s hiphop en viel al snel op door zijn bijzondere samenwerkingen met andere artiesten zoals Just, Daniël Baay en Paul de Munnik. Tien albums later is zijn beste werk bijeengebracht op het verzamelalbum “Alles Nog Open”.

Voor deze avond brengt Engel zijn kameraden rapper Just, Surya, DJ Native en zanger/gitarist Jawek Kamstra mee. De show is aangepast om te passen bij de intieme setting van een poppodium in de anderhalvemetercultuur. Een niet te missen show voor ‘reisgenoten’ van het eerste uur en de ultieme kennismaking voor passagiers die zopas aan boord zijn gestapt.

Richtlijnen & protocol
Vanwege de maatregelen omtrent het coronavirus gaat het allemaal iets anders dan dat je gewend bent. Lees onze richtlijnen goed door voordat je besluit om tickets te kopen. Tickets zijn alleen online verkrijgbaar en je reserveert hierbij een tafel van 2, 3 of 4 personen.