Geannuleerd: Engel - Simplon

Geannuleerd: Engel

Alles Nog Open Tour

Vr 13 Maart 2020
Waar: Bovenzaal Open: 20:00 - 23:00 uur Aanvang: 20:45 uur Ticket: €10,- Deur: €12,- Genre: Hiphop
Links

Vanwege het coronavirus gaat het optreden van Engel op vrijdag 13 maart helaas niet door. Er wordt gekeken naar een optie om de show later in het jaar te laten plaatsvinden.

Simplon volgt de richtlijnen van het RIVM, we houden dus t/m 31 maart geen evenementen boven de 100 bezoekers. Hier vind je onze richtlijnen.


Twintig jaar geleden maakte een piepjonge Engel zijn debuut op CD. Inmiddels heeft de rapper meer dan tien albums op zijn naam staan en onderscheidt hij zich moedwillig in de Nederlandse muziekscene met een geheel eigen sound, thematiek en bijzondere samenwerkingen. De eerste voorzichtige stappen in de muziekwereld werden genomen in zijn geboortestad Hoorn. Enkele jaren later leverde een muzikale samenwerking met gitarist en stadgenoot Daniël Baay hem in 2005 de 3FM titel ‘Serious Talent’ op.

In 2020 viert Engel zijn 20-jarig jubileum, natuurlijk laat hij dat niet ongemerkt voorbij gaan! Bewapend met het verzamelalbum ‘Alles Nog Open’ en een nieuwe liveshow, met o.a. Paul de Munnik als special guest, Jawek Kamstra en trompettist Wouter Hakhoff, komt de openhartige rapper vrijdag 13 maart naar één van zijn favoriete zalen!

Engel brengt als support zijn maten Just en DJ Native mee. De rapper heeft al meer dan vijftien jaar ervaring in het schrijven van teksten. Naast rappen schrijft Joost ‘Just’ Adriaansens sinds kort ook weer (jeugd)toneel. Een veelzijdige man die met rake teksten het publiek weet op te warmen!