Dope D.O.D. - Simplon

Dope D.O.D.

Vr 11 September 2020
Waar: Grote zaal
Open: 20:00 - 23:00 uur
Aanvang: 20:45 uur
VVK: € 14,-
DVK: € 14,-
Genre: Hiphop
Koop tickets
Links

Vanwege de maatregelen omtrent het coronavirus gaat het optreden van Dope D.O.D. op 9 mei helaas niet door. Gelukkig is er al een vervangende datum, de show gaat nu plaatsvinden op vrijdag 11 september! Reeds gekochte kaarten blijven geldig voor de nieuwe datum.

Simplon volgt de richtlijnen van het RIVM. Klik hier voor meer informatie over het coronavirus in relatie tot onze evenementen.


What happened? Hardcore hiphop van Groningse bodem! Skits Vicious en Jay Reaper oftewel Dope D.O.D. komen met agressieve beats, sterke teksten en een keiharde show weer naar Simplon!

De combinatie van hiphop en dubstep zorgt al jaren voor wereldwijde tours en enorm succes, maar toch komen ze zo nu en dan terug naar de plek waar het allemaal voor ze begon. De laatste keer dat ze hier de tent afbraken waren ze nog bezig met het album ‘Shotgunz In Hell’ dat ze samen met Onyx maakten. Je zou denken dat ze daar wel even zoet mee zouden zijn, maar het jaar erop was hun zesde album alweer klaar. Verwacht horror, science fiction en moshpits!