Dino Kids + Seb Zukini - Simplon

Dino Kids + Seb Zukini

Simplon UP

Do 9 September 2021
Waar: Grote zaal Open: 20:30 uur Aanvang: 21:00 uur Ticket: €3,- Genre: Indie / Rock
uitverkocht
Links

Vijf heren met een licence to chill. Als je nog niet wist dat je al je hele leven in een psychedelische spaghetti western film figureert wordt je door de boys van Dino Kids even met je neus op de feiten gedrukt. De combinatie van vocale samples uit een oude film met een beat die alsmaar door blijft gaan, afgetopt met gitaren die zo overgoten met galm zijn dat alles ineens nat aanvoelt, maakt het geheel tot een waanzinnige trip. Soundtrack, surf, western, synthesizers, alternative, het zit er allemaal in. Maar prehistorisch zijn ze zeker niet. Meer de Dino Kids van de toekomst.

Seb Zukini is de duidelijke tegenhanger van Aubergenius. Niks rustig je pijltjes naar een dartbord gooien. Nee gewoon versterker standje 11 en gaan. Snijd de courgette in plakjes. Meng de knoflook, en chilivlokken met de olie en voeg zout en peper toe naar smaak. Smeer het geheel zo gewelddadig mogelijk over de courgette plakjes. Verhit de grillpan zonder boter of olie op standje pik zwart, en bakken maar. Een heerlijk gerecht om bij uit je dak te gaan. Seb’s tip: stop gewoon met koken en ga uit je plaat.

De muzikale omlijsting wordt deze avond verzorgd door DJ SBB. Hij draait zowel four-to-the-floor muziek als minder conventionele elektronische muziek. In de afgelopen jaren heeft hij aardig wat vlieguren gemaakt bij Zomaar Radio en Vera. Inspiratiebronnen voor hem zijn de pianolessen van vroeger en het Nederlandse landschap. Wanneer hij achter de draaitafels staat kun je zowel scheve house, behoorlijke breaks en soms wat downtempo tunes verwachten.

Richtlijnen & protocol
Vanwege de maatregelen omtrent het coronavirus is dit concert seated en met 1.5 meter afstand. Een coronatoegangsbewijs is hierbij niet nodig. Lees onze richtlijnen goed door voordat je besluit om tickets te kopen.