Delore - Simplon

Hit The North Café
Delore

+ Laura Sjin

Za 12 September 2020
Waar: Grote zaal Open: 20:00 - 23:00 uur Aanvang: 20:30 uur Ticket: €5,- Genre: Pop
Koop tickets
Links

Sta je net op het punt nationaal door te breken, schopt het coronavirus roet in je eten! Dat betekent niet dat ‘the class of 2020’ van Hit the North bij de pakken neer gaat zitten. Integendeel, er moet volop gespeeld worden en daarom presenteert Simplon dit najaar maar liefst vier keer het Hit The North Café. 

Delore trapt af en zou zomaar het gezicht van de nieuwe lichting Nederpopbands kunnen worden. Met melancholische luisterliedjes biedt Delore de luisteraar een kijkje in de ziel. De liefde en bijzondere plekken vormen de belangrijkste voedingsbodem voor frisse, dromerige liedjes van de band: fluweelzachte zang, omlijst met glasheldere gitaarpartijen. De band won recentelijk de Kleine Prijs van Fryslân, een bandcompetitie waarin aankomend Fries talent het tegen elkaar opneemt. Support is er van Laura Sjin.

Over Hit the North
Hit the North is een unieke samenwerking tussen festivals, popinstellingen, venues en educatieve instellingen uit de Noordelijke provincies van Nederland en ontwikkeld om professionele talentontwikkeling in Groningen, Friesland en Drenthe te stimuleren. Gedurende een periode van een jaar krijgen de geselecteerde acts kennis, faciliteiten en een netwerk aangeboden. Met als doel het kickstarten van een professionele muzikale carrière. 

Richtlijnen & protocol
Vanwege de maatregelen omtrent het coronavirus gaat het allemaal iets anders dan dat je gewend bent. Lees onze richtlijnen goed door voordat je besluit om tickets te kopen. Tickets zijn alleen online verkrijgbaar en je reserveert hierbij een tafel van 2, 3 of 4 personen.