Delore (EP Release) + Never Been to Berlin - Simplon

Delore (EP Release) + Never Been to Berlin

Simplon UP

Do 28 Oktober 2021
Waar: Bovenzaal Open: 20:30 uur Aanvang: 21:00 uur Ticket: €3,- Genre: Electropop / Electronic
Koop tickets
Links

We mogen weer dansen! Omdat we allemaal weer moeten leren hoe we onze heupen moeten wiegen, onze voeten moeten schuifelen en onze hoofden ritmisch op-en-neer moeten bewegen, beginnen we vanavond rustig. De zwoele Nederlandstalige electropop van Delore heeft wat weg van Eefje de Visser, maar is minstens net zo catchy als de muziek van Merol en grijpt terug naar de moderne elektronica van James Blake en Klangstof. New wave synthesizers borrelen in de achtergrond en dromerige gitaarpartijen vullen lege plekken op in nummers die gedragen worden door de vocalen van Liza Bloem. Vanavond vieren we de release van ‘Je Hebt Het’, de nieuwe EP van Delore die 29 oktober verschijnt, vol met nieuwe liedjes over liefde en tijd.

Een collectief tripje naar Berlijn stellen we nog maar even uit vanwege het voorprogramma van vanavond: Never Been to Berlin. Getuige de dansbare indiepop op het hun debuutalbum Aha-Erlebnis is het lastig te geloven dat de twee leden nog nooit in het ochtendgloren een Duitse techno-bunker uit zijn gelopen. We geloven ze maar op hun woord en laten ons onderdompelen in een bonte mix van stijlen (vleugje keiharde hiphop hier, een snufje Chemical Brothers daar) die niet zou misstaan in de nacht op Down the Rabbit Hole.


Dit concert is met 75% capaciteit van de zaal, zonder 1.5 meter afstand. Je kunt dit concert alleen bezoeken met een geldig ticket, je legitimatiebewijs en een coronatoegangsbewijs in de vorm van een vaccinatiebewijs, herstelbewijs, of een negatief testbewijs.

Meer informatie over toegang tot onze evenementen vind je opĀ deze pagina.